ANWB private lease: zorgeloos rijden met de kennis van experts

Profiteren van ANWB private lease? De ideale keuze om direct weg te rijden in de auto van uw dromen, zonder daar eerst jaren voor te hoeven sparen. Op basis van een vast maandbedrag, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. En met nog 4 belangrijke voordelen.

De ANWB lease voordelen kunt u optellen bij die van de nieuwe auto die u kunt rijden. Zoals een mooie nieuwe Audi, een Peugeot, Renault, Nissan of een ander merk. Geniet van de Volkswagen Up of een groter model, afhankelijk van hoe u de auto wilt gebruiken. Dankzij de ANWB private lease aanbiedingen betaalt u daarvoor een scherp bedrag per maand en kunt u meteen in de auto van uw keuze wegrijden.

Private lease top 3

Peugeot 108 volkswagen private lease 60 mnd / 5.000 km € 219 /mnd
Meer info
Volkswagen Polo ikrij.nl private lease 48 mnd / 10.000 km € 325 /mnd
Meer info
Toyota Aygo ikrij.nl private lease 60 mnd / 5.000 km € 199 /mnd
Meer info
Bekijk alle deals

ANWB lease voordelen

De ANWB biedt een aantal belangrijke lease voordelen:

 • Vast en all-in bedrag per maand
  U weet dankzij de ANWB lease voordelen precies waar u aan toe bent. Een vast bedrag per maand voor alle kosten, waarnaast u alleen nog maar zelf hoeft te tanken.
 • Voor iedere leeftijd: geen maximum
  Geen minimumaantal jaren rijbewijs en geen maximum voor uw leeftijd. Private lease voor iedereen, voor elke auto die u graag wilt rijden.
 • Standaard met Schadeverzekering Inzittenden
  Iedere ANWB private lease aanbieding is standaard inclusief een Schadeverzekering Inzittenden, dus geen zorgen over anderen die meerijden.
 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard
  Dankzij Wegenwacht Europa Standaard komt u er bij de ANWB nooit alleen voor te staan. Standaard inbegrepen bij private lease.
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden
  Krijgt u te maken met persoonlijke omstandigheden? Dan is het contract zonder ingewikkelde procedures gemakkelijk op te zeggen.

Het zijn de belangrijke ANWB lease voordelen, die het aantrekkelijk maken om op die manier meteen weg te rijden in de auto van uw dromen. Beschikbaar voor allerlei merken en ieder model waar u graag in wilt rijden, om daarvoor niet eerst jaren te hoeven sparen.

Direct wegrijden in een nieuwe auto

anwb private leaseWilt u direct wegrijden in een nieuwe auto? Dan is een ANWB private lease aanbieding daarvoor een goede keuze. U betaalt een vast bedrag per maand om er gebruik van te maken. Daarnaast betaalt u zelf de kosten om de auto vol te tanken, zodat u de controle heeft over de kosten die u daaraan besteedt. Op die manier heeft u de volledige controle, ervaart u geen zorgen en kunt u rijden in een mooie nieuwe auto van uw favoriete merk.

ANWB private lease aanbieding

Gebruik maken van de ANWB lease voordelen op basis van een private lease aanbieding? We maken het u online graag gemakkelijk, met een overzicht van de verschillende mogelijkheden. U kunt online alles op het gebied van private lease vergelijken, inclusief een overzicht van de mogelijkheden bij de ANWB. Ga er online direct mee aan de slag of neem contact met ons op bij vragen, dan helpen we u er graag mee op weg om te profiteren van een private lease aanbieding bij de ANWB of elders.