Een auto leasen als particulier en vooral benieuwd hoe dat werkt? Het is een andere manier om een auto te rijden, zodat u daar niet eerst zelf voor hoeft te sparen. In plaats daarvan kunt u de auto meteen rijden, omdat u daar voor betaalt vanaf het moment dat u die gaat rijden.

Bij private lease gaat u een overeenkomst aan, bijvoorbeeld voor 12, 24 of 48 maanden. Dat is een periode van 1, 2 of 4 jaar. U kunt meteen gebruik maken van de auto, zonder dat u daar eerst jaren voor hoeft te sparen. En bijkomend voordeel? U betaalt een vaste prijs per maand. Daarnaast hoeft u alleen nog te tanken.

Private lease top 3

Peugeot 108 volkswagen private lease 60 mnd / 5.000 km € 219 /mnd
Meer info
Volkswagen Polo ikrij.nl private lease 48 mnd / 10.000 km € 325 /mnd
Meer info
Toyota Aygo ikrij.nl private lease 60 mnd / 5.000 km € 199 /mnd
Meer info

Een auto leasen als particulier? De prijs per maand is inclusief:

  • Wegenbelasting
  • Onderhoud
  • Autoverzekering
  • Reparaties

Wat dat betreft hoeft u zich eigenlijk nergens zorgen over te maken. U betaalt een vast bedrag per maand, in ruil waarvoor u een fijne auto kunt rijden. Helemaal nieuw en afgestemd op uw specifieke wensen. Een fijne keuze, om direct weg te kunnen rijden.

U kunt bovendien een auto leasen als particulier door gebruik te maken van internationale pechhulp, die 24 uur per dag beschikbaar is. En u hoeft zich geen zorgen te maken over rente, afschrijving of btw. Ook die onderdelen zijn al inbegrepen bij de prijs per maand. Wel zo duidelijk en overzichtelijk, zodat u goed weet wat de auto kost.

Privé auto leasen: hoe werkt dat?

Privé een auto leasen en benieuwd hoe dat werkt? Het werkt eigenlijk heel eenvoudig. Het is voldoende om uw budget per maand te bepalen, aan de hand waarvan u op zoek kunt naar een leuke auto. De leasemaatschappij schaft de auto voor u aan en laat die op kenteken zetten.

De leasemaatschappij zorgt er daarmee voor dat het auto leasen als particulier soepel werkt. U kunt zelf op zoek naar de goedkoopste lease auto of een ander model van uw voorkeur. Voor een vast bedrag per maand en voor een auto waar u meteen in weg kunt rijden. Het is wat dat betreft niet vreemd dat het privé auto leasen steeds populairder wordt.

Goedkoopste lease auto: compact model

En op zoek naar de goedkoopste leaseauto? Het is mogelijk om online de aanbiedingen voor de compacte modellen te vergelijken. Op die manier gaat u eenvoudig na wat er beschikbaar is en wat de kosten per maand daarvoor zijn. Past dit binnen het budget? Dat kunt u een auto leasen als particulier, gewoon door een offerte aan te vragen of de deal te bekijken.

Private lease vergelijken: voor particulieren

En wilt u private lease vergelijken? Ga altijd uit van het budget dat u per maand beschikbaar heeft. Aan de hand daarvan kunt u een goede keuze maken, uit de modellen die er beschikbaar zijn. Om zonder zorgen te rijden, door een auto te leasen als particulier. Zoek online naar de goedkoopste privé leaseauto of bekijk de andere aanbiedingen die er beschikbaar zijn.