800px-Suzuki_Jimny_2018_(01) private lease vergelijken blogJimny, de stoere 4×4 van Suzuki is nu ook beschikbaar via private lease. Het is een opvallende auto en wij leggen u uit waarom. Is het wellicht uw volgende bolide? Laat u overtuigen!

Een aantal belangrijke specificaties van de Jimny

Wat voor vlees hebben we in de kuip? Dat is natuurlijk belangrijk wanneer u uitkijkt naar een nieuwe private lease auto. De specificaties mogen wij u natuurlijk niet ontzeggen.

Private lease top 3

Peugeot 108 volkswagen private lease 60 mnd / 5.000 km € 219 /mnd
Meer info
Volkswagen Polo ikrij.nl private lease 48 mnd / 10.000 km € 325 /mnd
Meer info
Toyota Aygo ikrij.nl private lease 60 mnd / 5.000 km € 199 /mnd
Meer info

Specificaties:

Modelnaam: Suzuki Jimny
Aantal deuren: 3
Motor: Benzine, 1,5-liter
Type: K15B
Aantal cilinders: 4
Aantal kleppen: 16
Cilinderinhoud: 1.462 cc
Brandstofsysteem: Multipoint Injectie

Lees alle specificaties na in het persbericht van Suzuki

De Jimny, een stoere 4×4

Modder is deze 4×4 niet de baas. Sterker nog, de terreinwagen is hier goed tegen bestand. Een rondje door de blubber kan dus geen kwaad. Dat maakt de Jimny al stoer natuurlijk, maar er is meer. De karakteristieke, robuuste auto van Suzuki oogt ook nog eens zo, hoewel het ook wel gebruiksvriendelijk en betrouwbaar is. Hou je van een beetje avontuur en mag je auto opvallen, dan is de Suzuki Jimny wellicht de perfecte match! Wat deze 4×4 opvallend maakt, zijn de rechte hoeken en de opvallende kleuren. Het is geen auto met flair of finesse maar dat past ook niet bij waar deze auto voor bedoeld is. Hij moet ruig terrein trotseren en dan is poespas vaak overbodig.

Een heerlijk ruig en rauw stuk gereedschap voor de ware avonturier die van ‘verfijning’ hooguit weet hoe hij het moet spellen. Maar: de nieuwe Jimny is ook zo ontzettend leuk dat hij aan alle kanten vrienden zal gaan maken.”

Bron: Top Gear

Suzuki omschrijft hun eigen stoere auto misschien nog wel het best: “smallest & thoughest offroader”

Nadelen van de stoere 4×4 van Suzuki

Jammer, maar waar, ook de Jimny heeft zijn tekortkomingen. Zo is er weinig laadruimte en is dit model echt bedoeld voor mensen met een ruige, avontuurlijke lifestyle. U moet niet te veel luxe verwachten en neem vooral niet meer dan 1 extra mee. Ja, u leest het goed. Het is wel echt een auto voor 2. Het gebrek aan beenruimte wordt ook vaak als nadeel genoemd. Maar goed, de auto is niet gemaakt met het idee om er lange afstanden in grote groepen mee af te leggen. Scheuren door de modder kan hij echter wel als de beste!

Wilt u ook leasen?

Heeft u interesse in de Suzuki Jimny, of één van de andere auto’s die beschikbaar zijn via private lease? Dan gaan wij graag voor u op zoek naar een geschikte leasemaatschappij. Wij zijn u graag van dienst bij uw zoektocht naar de perfecte deal.

Vergelijk alle lease aanbiedingen snel en eenvoudig op Private lease vergelijken voor u een definitieve keuze maakt.

Private lease vergelijken is een onafhankelijke website welke u helpt bij het maken van de juiste lease keuzes. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste private lease deal.