Elektrische auto leasen

Elektrische auto leasen

Elektrische auto leasen: vrij van bijtelling en vrij van zorgen

Een elektrische auto leasen en benieuwd naar de voordelen daarvan? Of u nu kiest voor een Tesla Model 3 of een van de andere auto’s met elektrische aandrijving: u betaalt zakelijk een zeer lage bijtelling of profiteert particulier van het feit dat u niet meer hoeft te tanken.

Top 3 private lease
auto looptijd maandbedrag
Opel Karl 24 mnd € 199,00 bekijk deal
Fiat 500 24 mnd € 199,00 bekijk deal
Peugeot 108 12 mnd € 188,00 bekijk deal

Het is in de beide gevallen zeer de moeite waard om specifiek een elektrische auto te leasen. Die is voordelig in het gebruik, een goede keuze voor het milieu en bovendien klaar voor de toekomst. De Tesla Model 3 is daarvan misschien wel het beste voorbeeld, al zijn ook de andere modellen uitermate geschikt om jaren gebruik van te maken.

Tesla Model 3 lease: de toekomst tegemoet

Op zoek naar Tesla Model 3 lease? Daarmee rijdt u de toekomst tegemoet. Het is het 3e model voor massaproductie van het merk, na eerder de succesvolle Tesla Model S en de Tesla Model X op de markt te hebben gebracht. De S was een snelle sportsedan, die vooral was bedoeld om aan te tonen wat er mogelijk is met een elektrische auto. En hoe die wel degelijk sexy kan zijn, ondanks het wat suffe imago van veel van de andere modellen tot op dat moment.

De Tesla Model X is een grote SUV, die aangeeft hoe een elektrische auto goed geschikt kan zijn om iedereen mee te nemen. Of om alles mee te nemen, want aan opbergruimte is er in ieder geval geen gebrek. De jongste telg in de familie is de Tesla Model 3. Die is er voor de ‘normale’ bestuurder, die op zoek is naar een elektrische auto. Goed betaalbaar, vooral op basis van lease.

Het is daarom zeer de moeite waard om gebruik te maken van de lease voor de Tesla Model 3. Op die manier kunt u een elektrische auto leasen. Die niet teveel kost en aan de andere kant toch een hoogwaardige keuze vormt. Voor een auto die jaren meekan en die bovendien razendsnel optrekt.

Zakelijk bijtelling van een elektrische auto: 82% goedkoper

En zakelijk een elektrische auto leasen? Dan leiden zowel de Tesla Model 3 als de andere beschikbare modellen tot een bijtelling van slechts 4 procent per jaar. Dat is 82 procent goedkoper dan een auto met een verbrandingsmotor. Bij een auto van €35.000 betekent dit een reguliere bijtelling van bruto €7.700. Dat is een bedrag van €642 per maand.

Zou u een elektrische auto leasen? Dan is dat op basis van 4 procent per jaar nog maar €1.400. Per maand betekent dit een bedrag van €117. Dat is zo’n 82 procent goedkoper, waardoor een elektrische auto zich qua bijtelling eenvoudig terugverdient.

Elektrische auto leasen: online aanbod

Een elektrische auto leasen en benieuwd naar het online aanbod? Bekijk de Tesla Model 3, net als andere elektrische auto’s met een lage bijtelling. Op die manier betaalt u een lage prijs voor de auto, dankzij het bedrag per maand. Om er meteen in weg te kunnen rijden. De toekomst tegemoet, in een elektrische auto met een lage bijtelling of om particulier niet meer te hoeven tanken.

2018-05-12T12:41:56+00:00