OVER PRIVATE LEASE VERGELIJKEN

Op privateleasevergelijken.nl vergelijken we alle lease aanbiedingen van de belangrijkste private lease aanbieders van Nederland.
Hiermee bent u verzekerd dat u altijd de beste private lease deal kunt vinden bij de auto welke u zoekt.

Hyundai i10

Hyundai i10 private lease

€ 239 /mnd

Looptijd: 60 mnd

Bekijk deal
alle deals

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo private lease

€ 325 /mnd

Looptijd: 48 mnd

Bekijk deal
alle deals

Peugeot 108

Peugeot 108 private lease

€ 219/mnd

Looptijd: 60 mnd

Bekijk deal
alle deals

Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc private lease

€ 429 /mnd

Looptijd: 48 mnd

Bekijk deal
alle deals
Alle deals bekijken

Wij vergelijken de volgende private lease aanbieders

arval private lease

Goedkoopste private lease auto’s vergelijken

Er zijn meerdere manieren om een auto te financieren. Je kunt een nieuwe of een tweedehands kopen. Aan de andere kant is er ook een mogelijkheid om er een prive te leasen. Goedkoopste private lease auto’s.

Top 4 private lease aanbiedingen

Auto

Leaseaanbieder

Looptijd / KM per jaar

Prijs per maand

60 Mnd / 10.000 KM p.j.

€ 204.00

meer info

12 Mnd / 7500 KM p.j.

€ 188.00

meer info

24 Mnd / 10.000 KM p.j.

€ 265.00

meer info

60 Mnd / 10.000 KM p.j.

€ 312.00

meer info
Bekijk alle deals

In de praktijk houdt het in dat je voor een periode van 48 maanden lang elke maand een van tevoren bepaald leasebedrag betaalt. Je krijgt hiervoor een nieuwe auto die je na die 48 maanden (of een andere periode) weer inlevert. Je kunt vervolgens weer een andere auto leasen. Uiteraard verschilt het maandbedrag per auto. In landen zoals Amerika en Engeland is dit al bijna de standaard, terwijl kopen bijna niet voorkomt. De ANWB ziet ook in dat een prive auto leasen steeds populairder wordt.

De voordelen van een prive auto leasen op een rij

Dit zijn de voordelen:

  • Het enorme gebruiksgemak; je leasemaatschappij waar je de auto leased regelt alles voor je.
  • Je bent volledig verzekerd door je leasemaatschappij.
  • Je betaalt geen wegenbelasting en hebt geen fiscale bijtelling, wat bij een auto van de zaak wel het geval is. Je moet dan in veel gevallen 25% van de cataloguswaarde bijtellen.
  • Wanneer er problemen zijn met je auto is vervangend vervoer in een mum van tijd geregeld, evenals de hulpdiensten bij pech. Je hebt geen last meer van alle bijkomende problemen en kosten bij autoschade.
  • Je weet van tevoren hoeveel de auto je per maand gaat kosten. Daar komt verder buiten de benzinekosten niets meer bij. Het is ook eenvoudig om de kosten van de verschillende auto’s met elkaar te vergelijken. Verder heb je geen schuld en wordt het ook niet geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel.

Goedkoopste private lease deals – prive lease

goedkoopste private leaseEr zijn wel een aantal dingen waar je goed op moet letten. In sommige gevallen is het prive leasen van een auto hartstikke handig, maar in andere gevallen zitten er ook flinke nadelen aan. Dit verschilt dus per situatie, denk daarom goed na over wat bij jou het beste past. Zo rekenen sommige maatschappijen ook nog een kilometervergoeding, terwijl het bij anderen bij de prijs zit inbegrepen. De benzine betaal je altijd zelf. Verder is er vaak een maximum aantal kilometers dat je per jaar mag rijden. Voor elke kilometer die daar boven zit betaal je dan weer extra. Schade door je eigen nalatigheid zoals het vergeten je olie bijtijds bij te vullen of verkeerd getankte brandstof vallen uiteraard niet onder de dekking van het leasecontract. Deze schade is voor je eigen rekening.

Als je je maandbedrag keer 48 doet en er vervolgens de kosten aan verzekering, belasting en pechhulp vanaf haalt, kom je uit op de werkelijke kosten. Je kunt die dan vergelijken met het kopen van een nieuwe auto en met de restwaarde van die auto 4 jaar later bekijken of je veel meer betaald of dat je denkt dat het voordelig kan zijn in jouw geval. Verder moet je je bedenken dat een leaseauto speciaal voor jou wordt gekocht. Dat betekent ook dat het heel anders werkt als een huurauto. Je kan een leasecontract niet zomaar opzeggen en moet dus gedurende de 4 jaar blijven betalen. Enige financiële zekerheid is dus wel vereist en je moet ook zeker zijn van je keus. Als het niet bevalt zit je er toch nog tot het einde van de 4 jaar aan vast. De boete voor het verbreken van een leasecontract is flink. Soms krijg je de mogelijkheid om na betaling van de restwaarde van de auto die na 4 jaar over te kopen.

Goedkoopste private lease: online aanbiedingen vergelijken

Op zoek naar de goedkoopste private lease en benieuwd hoe u daar het best gebruik van kunt maken? Het is de kunst om goed te kijken naar de auto’s die er beschikbaar zijn, de private lease aanbiedingen en uw wensen voor een nieuwe auto. Vindt u het belangrijk om een ruime auto te rijden? Of zoekt u juist naar een zo goedkoop mogelijk model? Onze tip: stel vooraf een lijstje met wensen samen.

Houd bij dat lijstje rekening met een paar belangrijke zaken:

  • Grootte van de auto
  • Maximale kosten per maand
  • Specifieke opties, zoals cruise control of een regensensor

U kunt aan de hand van dat lijstje de goedkoopste private lease vinden, op basis van uw wensen. Zodat u de aanbiedingen kritisch kunt bekijken en u kiest voor een auto die daadwerkelijk te bieden heeft wat u in eerste instantie zocht.

Private lease aanbiedingen: profiteer van voordeel

U kunt op die manier gebruik maken van de private lease aanbiedingen, die aansluiten bij waar u naar op zoek bent. Zodat u niet valt voor een auto in de aanbieding die eigenlijk net te groot is of belangrijke extra’s mist.

U kunt private lease vergelijken op basis van uw eigen wensen, zodat u daarmee altijd een goede keuze maakt. Dat betekent de goedkoopste private lease, waarmee u op een voordelige manier weg kunt rijden. Een auto vanaf maximaal een paar honderd euro per maand. Inclusief alle kosten, zodat u daar in ieder geval geen omkijken meer naar heeft. Alleen nog maar tanken, de rest van de kosten zijn inbegrepen bij de prijs per maand.

Vergelijken: de beste keuze voor de goedkoopste private lease

Zelf private lease vergelijken? Dat kan online, waar u de goedkoopste private lease auto vindt. Door de verschillende modellen op een rij te zetten en daar uw eigen lijstje bij te pakken. Op die manier vindt u de auto die aan uw wensen voldoet, voor een zo scherp mogelijke prijs. Een prettig idee, omdat u daarvoor niet teveel betaalt.

En vindt u het lastig om een lijstje met wensen op te stellen? Geen probleem, dan kunt u online zoeken naar de goedkoopste private lease auto om inspiratie op te doen. Zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en de kosten per maand. Om aan de hand daarvan een goedkope auto te zoeken. Die u nieuw kunt rijden, zonder dat u daarvoor eerst jaren geld apart hoeft te zetten. Bekijk online het aanbod aan private lease aanbiedingen, zodat u die op uw gemak met elkaar kunt vergelijken.

Waar kun je een prive auto leasen?

Op het internet zijn een aantal leasemaatschappijen te vinden, waarvan Auto.nl een voorbeeld is. Verder hebben dealers zelf ook vaak een financieringsregeling, waardoor de auto ook niet in een keer hoeft te worden afbetaald.

Private lease, wat is dat?

De term private lease is naast de term prive auto leasen erg in opkomst. Er is echter geen verschil tussen deze twee termen. Recentelijk maakt Peugeot reclame met private leasing. Daarbij kan er bijvoorbeeld een Peugeot 208 geleased voor € 245 per maand. Dit is een all inclusive prijs, waarbij bijvoorbeeld een all risk verzekering, pechhulp en reparatie zijn inbegrepen.

Offerte opvragen goedkoopste private lease

Er zijn verschillende leaseauto maatschappijen die Private lease aanbieden en waar u dus offertes op kunt vragen. Een voorbeeld van een maatschappij waar u een offerte kunt opvragen, is mijndomeinauto – goedkoopste private lease. Voor meer informatie klikt u hier. Mijndomein is eigenlijk een aanbieder van domeinnamen op internet, maar zag in Private lease een leuke manier om haar activiteiten te promoten. Je kunt daarbij kiezen voor een bestickerde auto (reclame dus), om zo de maandlasten te drukken. Dit is geen verplichting natuurlijk!

Goedkoopste auto lease: vergelijken loont

tips van gebruikers

Gebruik maken van de goedkoopste auto lease? Dat is eenvoudig, gewoon door online de mogelijkheden te vergelijken. En dat zeggen wij niet alleen, het zijn de tips van gebruikers.

“Ik zocht naar een goedkope leaseauto. Vergelijken loonde behoorlijk. Ik rijd nu een prachtige nieuwe auto met de extra’s die ik zocht, terwijl ik daarvoor €50 per maand minder betaal dan bij de eerste aanbieding die ik online tegenkwam. Gemakkelijk verdiend.”

Vergelijk auto lease: kijk wat er is inbegrepen

“Kijk tijdens het vergelijken van de auto lease goed naar wat er allemaal is inbegrepen. In mijn contract is alles inbegrepen, op het tanken na. Dus inclusief de wegenbelasting, de autoverzekering en bijvoorbeeld de kosten voor schades, reparaties en onderhoud. Wel zo ontspannen, omdat er geen sprake is van verborgen kosten.”

U kunt de goedkoopste auto lease vinden door de aanbiedingen te vergelijken. En bijvoorbeeld kritisch te kijken naar wat er allemaal is inbegrepen in het bedrag per maand. Op die manier voorkomt u eenvoudig dat u ingaat op aanbiedingen met verborgen kosten, waardoor de lease uiteindelijk toch duurder kan uitpakken dan u had verwacht.

Auto lease aanbiedingen: kies eerst het model van uw voorkeur

Auto lease aanbiedingen vergelijken en benieuwd hoe u dat het best kunt aanpakken? Gebruikers kiezen het liefst eerst het model.

“Ik wist inmiddels precies welk model ik graag wilde hebben. Door daar eerst naar te kijken en daarna pas de aanbiedingen te vergelijken voorkwam ik eenvoudig dat ik viel voor een duurder model, omdat die in de aanbieding leek. Nu rijd ik mijn favoriete auto. Niet te groot en uitermate wendbaar, voor een laag bedrag per maand.”

Zoek de goedkoopste private lease auto door vast te stellen welke auto u graag wilt rijden. Of voor welk budget per maand u maximaal wilt rijden. Door vervolgens de auto lease aanbiedingen erbij te pakken voorkomt u eenvoudig dat u uiteindelijk toch duurder uit bent dan u van plan was. Het vergelijken van auto lease is wat dat betreft niet moeilijk, mits u goed weet welke auto u graag wilt rijden of welk bedrag per maand u er maximaal aan uit wilt geven.

Goedkoopste auto lease: nooit meer kopen

En heeft u de goedkoopste auto lease eenmaal gevonden? Dan is de kans groot dat u nooit meer wilt kopen. “Zonder vooraf te sparen een prachtige auto rijden, die dankzij de auto lease aanbiedingen bovendien niet duur is. Ik zou nooit meer anders willen. De volgende keer vergelijk ik weer auto lease mogelijkheden, om aan de hand daarvan een nieuwe uit te zoeken.”

De goedkoopste auto lease aanbiedingen vindt u online. Zet de verschillende modellen op een rij en kies voor de auto die u graag wilt rijden. Op basis van het model dat u al langer op het oog heeft of aan de hand van een specifiek budget. Altijd met een scherpe aanbieding, zodat u daarvoor in ieder geval niet teveel betaalt en u er meteen in weg kunt rijden.

Trouwauto huren

Goedkoopste private lease: auto’s onder de 150 euro per maand

Op zoek naar de goedkoopste private lease aanbiedingen? Met een auto goedkoper dan 150 per maand betaal je een zo laag mogelijke prijs, terwijl je er wel meteen in weg kunt rijden. Een heel voordelige aanbieding, waarmee je voorkomt dat je maandelijks veel betaalt voor de auto waar je in wilt rijden.

Wij zetten een paar tips op een rij, waarmee je op de goedkoopste manier gebruik kunt maken van private lease. Kijk bijvoorbeeld goed naar de elektrische auto’s, waarvoor je een lage bijtelling betaalt als je er zakelijk gebruik van maakt. Overweeg stickers op de auto en houd rekening met het verschil tussen financial of private (operational) lease.

Lage bijtelling: goedkope elektrische auto’s

Als je de kosten per maand wilt drukken is het bij zakelijke auto’s die je ook privé rijdt verstandig om goed te kijken naar de bijtelling per maand. Sinds 2019 betaal je 4 procent bijtelling voor elektrische auto’s, tot een aanschafbedrag van 50.000 euro. Over het bedrag daarboven betaal je meer bijtelling, waardoor je altijd hoger dan 150 euro per maand uitkomt.

Wil je een elektrische auto rijden met private lease? Het valt dan helaas niet mee om dat voor minder dan 150 euro per maand te doen. Dat heeft te maken met de hoge aanschafprijzen voor elektrische auto’s. Gelukkig betaal je maandelijks geen kosten voor brandstof en wegenbelasting, waardoor je onder de streep toch voordelig uit kunt zijn met de modellen.

Bestickering op de auto

Zoek je de goedkoopste private lease aanbieding, maar kun je geen model vinden voor minder dan 150 euro per maand? In sommige gevallen kun je bestickering op de auto accepteren. Er is dan sprake van sponsoring, waardoor je daar maandelijks een mooi bedrag voor kunt ontvangen.

Stel dat je een auto leaset voor 225 per maand, dan kan sponsoring voor minimaal 75 per maand er toch voor zorgen dat je onder de streep niet meer dan 150 betaalt. Op die manier kan een leaseauto een stuk voordeliger blijken dan je in eerste instantie denkt. Je kunt goedkoop leasen vanaf 150 door verder te kijken dan de kosten per maand alleen. Trek de opbrengsten van stickers op de auto af van de kosten die je moet maken. Vooral omdat je die stickers toch niet ziet op het moment dat je in de auto zit.

Lease inclusief bijkomende kosten: meer dan 150 euro

Vind je een comfortabele of fijne auto belangrijker dan de laagste prijs van 150 euro per maand? Bij operational lease zijn de kosten voor de wegenbelasting, de autoverzekering en bijvoorbeeld onderhoud en reparaties al inbegrepen. Je betaalt per maand iets meer dan 150 euro, maar krijgt daar allerlei voordelen voor terug.

Je kunt online de verschillende goedkoopste private lease aanbiedingen vergelijken, zodat je per maand of per jaar kunt uitrekenen wat de kosten zullen zijn.