Over ons

Over ons 2018-04-22T10:18:45+00:00

Private lease vergelijken : de juiste lease keuze maken

Welkom op privateleasevergelijken.nl. Zoals u ziet hebben wij een metamorfose ondergaan. Onze site is beter bereikbaar, overzichtelijker en uitgebreider geworden. De vele informatie is geordend en het laatste nieuws kunt u lezen op onze weblog. U bent hier op de juiste plaats voor alles wat u maar wilt weten over uw leaseauto. Wij bieden op een handige manier zoveel informatie als mogelijk.

Enkele onderwerpen met betrekking tot uw leaseauto waarover u hier meer te weten kunt komen zijn onder andere artikels die te maken hebben met het milieu: zuinige leaseauto’s, de voor- en nadelen van hybride en diesel, CO2 uitstoot en energielabels. Leuke extra is dat wij alle milieuvriendelijke leaseauto’s die bijtellingsvoordeel krijgen op een rijtje hebben gezet. Maar daar blijft het niet bij. Zo vindt u hier ook alles over de fiscale bijtelling, de verschillende bijtellings categorieën, de slurptax, privé een auto leasen en andere belastingzaken. Daarnaast hebben we informatie met antwoorden op vragen over het overnemen van een leasecontract, of het beëindigen van een leasecontract. Ook accessoires voor uw leaseauto en de ‘leaseauto voor de vrouw’ ontbreken niet.

Op ons weblog vindt u het laatste nieuws over het regeringsbeleid en de regels die invloed hebben op uw leaseauto en de bijtelling, milieuvriendelijke auto’s, populaire leaseauto’s en andere zaken die te maken hebben met de prijs en zuinigheid van een leaseauto. Het weblog zal regelmatig worden geupdate en voorzien van het laatste nieuws.

Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Denkt u dat er iets ontbreekt of heeft u nog vragen over het een of ander? Neem dan contact met ons op.