Goedkoopste private leaseauto’s vanaf 249 euro

Private lease, ofwel het prive leasen van een auto wordt steeds populairder. Dit jaar schaffen meer dan 50.000 Nederlanders hun auto zo aan. De voordelen van private lease zijn duidelijk: Je rijdt een auto voor een laag maandbedrag en hebt geen onvoorziene kosten.

Een compleet nieuwe auto rijden vanaf 249 euro per maand? Het kan! Goedkopeleaseauto.nl zet vijf goedkope auto’s op een rij.

Private lease top 3

Peugeot 108 volkswagen private lease 60 mnd / 5.000 km € 219 /mnd
Meer info
Volkswagen Polo ikrij.nl private lease 48 mnd / 10.000 km € 325 /mnd
Meer info
Toyota Aygo ikrij.nl private lease 60 mnd / 5.000 km € 199 /mnd
Meer info

Top 5 goedkope private leaseauto’s 2016

  1. Peugeot 108 de opvolger van de zeer populaire 107. De absolute nummer een onder de privé geleasede auto’s. Compact, betrouwbaar en met een nieuw en modern design. Je rijdt de 108 nu al vanaf 249 euro per maand. Houdt je van de zomer dan kan je ook kiezen voor de Peugeot 108 Cabrio. Vraag nu gratis een offerte aan voor de Peugeot 108 of Peugeot 108 cabrio.
  2. Renault Twingo de nieuwe Twingo ziet er weer fris en modern uit en moet de concurrentie aangaan met de 108. Voor een bedrag van 249 euro per maand rijdt u deze leuke en verrassend ruime auto. Vraag uw offerte voor de Renault Twingo hier aan.
  3. Ford Fiesta deze heerlijke topauto van Ford is een maatje groter dan de eerder genoemde modellen. Ideaal voor mensen die goedkoop willen rijden, maar toch meer ruimte in de auto nodig hebben. De kofferbak is aanzienlijk groter en ook voor de passagiers achterin is er voldoende beenruimte. Voor 299 euro per maand rijdt u een nieuwe Fiesta. Vraag uw offerte voor de Ford Fiesta aan of bestel direct.
  4. Opel Corsa de nieuwe Duitse topklasse zoals Opel hem omschrijft. Een compleet nieuwe auto die in 2015 geïntroduceerd werd. Duitse degelijkheid in een nieuw en modern jasje en een lease topper in het B-segment. Voor slechts 299 euro per maand rijdt u de nieuwe Corsa. Vraag hier u offerte aan voor de Opel Corsa
  5. Renault Clio de ongekende Fransman. Weer net iets groter dan de Corsa en de Fiesta, maar in prijs nauwelijks duurder. Voor 339 euro per maand rijdt u deze Clio. Vraag uw offerte voor de Renault Clio bij ons aan.

U kunt eenvoudig het aantal gewenste kilometers per jaar en de looptijd invullen. Via het menu kunt u snel en eenvoudig uw nieuwe auto bestellen.