lease stationwagonsVoor liefhebbers van stationwagens is de beschikbare ruimte natuurlijk zeer belangrijk. Wat is er nou lekkerder dan ruim voldoende bagageruimte? Steeds meer automobilisten kiezen ervoor om een stationwagen te leasen. Kiezen uit alle beschikbare modellen is niet eenvoudig. Daarom hebben wij een top 5 van meest populaire, maar ook betaalbare stationwagens voor u samengesteld.

Onze top 5 lease stationwagens

Als u binnenkort een stationwagen privé wilt leasen, dan kiest u voor een betaalbare ruime auto die past bij uw wensen. Om u op weg te helpen hebben wij een selectie gemaakt van alle beschikbare modellen en daar een top 5 uit gekozen. Waar kiest u voor?

Private lease top 3

Peugeot 108 volkswagen private lease 60 mnd / 5.000 km € 219 /mnd
Meer info
Volkswagen Polo ikrij.nl private lease 48 mnd / 10.000 km € 325 /mnd
Meer info
Toyota Aygo ikrij.nl private lease 60 mnd / 5.000 km € 199 /mnd
Meer info

1. KIA Ceed

De perfecte auto als u voor ruimte en een snelle look kiest. Wie zegt dat een stationwagen alleen maar degelijk moet zijn? Sportief kan ook en dat bewijst KIA. Hun slogan “The power to surprise” geldt ook weer dit model.

2. Opel Astra Sports Tourer

“Wanneer je half Europa moet doorjakkeren, wil je een stille en comfortabele auto. Een auto die je rug masseert terwijl je je met hoge snelheid over de Autobahn beweegt.” Wij kunnen het niet beter verwoorden dan TopGear. En ook voor deze stationwagen kan men niet klagen over de sportieve look en feel.

3. Ford Focus Wagon

Dit model van Ford kan men het beste omschrijven als comfortabel en sportief. De ruimte is boven verwachting en dat valt bij ons altijd goed. Het lijkt overigens alsof de sportieve modellen het in 2019 weer goed gaan doen! De 3e in ons rijtje die daar de nadruk op legt.

4. Volvo V60

Luxe en comfort zijn speerpunten voor Volvo en deze stationwagen scoort weer goed op beide. Wat een heerlijk ruime auto, waar u overigens zeer comfortabel zit. Maar dat is natuurlijk typisch Volvo! Valt u overigens op dat dit model groter is dan de gemiddelde stationwagen?

5. Skoda Octavia Combi

Wist u dat veel SUV rijders kiezen voor een Skoda Octavia Combi? Juist om dat opvallende gegeven is dit onze hekkensluiter. Ze winnen geen prijs voor comfort als wij dit model met bovenstaande vergelijken maar de Skoda is qua ruimte en extraatjes toch wel een lease optie die het overwegen waard is.

Als u zo de lijst ziet, valt één ding wel op. Stuk voor stuk zijn het A-klasse private lease stationwagens waar u met plezier, zorgeloos en relaxed in rijdt.

Waar kiest u voor?

Een stationwagen moet ruim en comfortabel zijn. Voor welk model u kiest, hangt sterk af van uw eigen wensen. Met onze top 5 van private lease stationwagens hopen wij u uiteraard een handje te helpen. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Private lease vergelijken is een onafhankelijke website welke u helpt bij het maken van de juiste lease keuzes. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste private lease deal.