Citroen C1 private lease

Citroen C1 private lease2019-01-13T13:11:10+01:00

Citroën C1

Private lease

Wij hebben de beste private lease aanbiedingen voor de Citroën C1 zorgvuldig voor u verzameld en in een overzicht geplaatst. Door op meer info te klikken gaat u door naar de website van de aanbieder en vind u meer informatie en de voorwaarden over deze deal.

Bekijk alle deals
Bekijk alle deals

citroën c1

VERGELIJK ALLE PRIVATE LEASE PRIJZEN VOOR DE CITROËN C1

Lease selectie - 4 Resultaten

Aanbieder

Type

Looptijd

KM per jaar

Prijs per maand

Meer info

Feel

60 mnd

10000 km

€ 209

Meer info

1.0vti feel 51kW AIRCO+BLUETOOTH (RD-047-V)

60 mnd

5000 km

€ 179

Meer info

C1 VTi 68 S&S Feel

36 mnd

12000 km

€ 204

geen partner

VTi 68 S&S FEEL 5d

60 mnd

10000 km

€ 229

geen partner
Pagina 1 van 1

ZIT JOUW DEAL ER NIET TUSSEN? BEKIJK AL ONZE DEALS

Alle deals

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

Citroën C1 private lease: voor de uitdagingen van vandaag

Zin in een Citroen C1, maar geen spaargeld om de auto te kopen? Geen probleem, dankzij Citroen private lease kun je er meteen in wegrijden zonder dat je de auto met eigen geld hoeft af te rekenen. In plaats daarvan kun je gebruik maken van de Citroen C1 private lease aanbiedingen.

Voor een auto met een sterke persoonlijkheid en een optimistische stijl. Uitermate dynamisch, dankzij het compacte ontwerp van dit populaire model. Een zonder zorgen over bijkomende kosten, want dankzij private lease betaal je voortaan gewoon één vast bedrag per maand.

Helemaal bij de tijd

Met de nieuwe Citroen C1 ben je helemaal bij de tijd. Het is hét antwoord op de uitdagingen van deze tijd. Compact, wendbaar, ergonomisch en bovendien heel comfortabel. Met nuttige technologie, bijvoorbeeld dankzij de achteruitrijcamera en Active City Braking. Het is op die manier zowel een veilige als een heerlijk comfortabele keuze.

In diverse opzichten state-of-the-art, terwijl je met de Citroen C1 bovendien op een heel zuinige manier kunt rijden (vanaf 3,8 liter per 100 kilometer). De brandstof is het enige dat je zelf betaalt bij Citroen private lease, zodat je je over de andere kosten geen zorgen hoeft te maken.

Citroen C1 private lease vergelijken

Vergelijk de aanbiedingen bij ANWB, LeasePlan, DirectLease en bijvoorbeeld Mijndomein Auto. Citroen C1 private lease aanbiedingen, op basis waarvan je een scherpe prijs per maand betaalt voor alle autokosten. Geen zorgen meer over de afschrijving, de allrisk autoverzekering en bijvoorbeeld de wegenbelasting. En alvast inclusief de kosten voor reparaties, het onderhoud en de banden voor de auto. Eén vast bedrag per maand, om nergens meer naar om te hoeven kijken.

Citroën C1: goedkope lease

Gebruik maken van goedkope Citroen private lease? Vergelijk de verschillende Citroen C1 private lease aanbiedingen, zodat je daarmee altijd een goede keuze maakt. Zonder onverwacht hoge kosten en zonder dat je spaargeld hoeft in te zetten om de auto te kunnen rijden. Meteen wegrijden in een mooie nieuwe Citroen C1, om daarin je vrienden op te halen of er zelf op uit te trekken. Vergelijk de aanbiedingen, voor een goede en goedkope deal om de sleutel meteen in ontvangst te kunnen nemen.