Volkswagen Polo private lease

Volkswagen Polo private lease2021-03-22T17:02:37+01:00

Volkswagen Polo

Private lease

Wij hebben de beste private lease aanbiedingen voor de Volkswagen Polo zorgvuldig voor u verzameld en in een overzicht geplaatst. Door op meer info te klikken gaat u door naar de website van de aanbieder en vind u meer informatie en de voorwaarden over deze deal.

Bekijk alle deals
Bekijk alle deals

volkswagen polo private lease

VERGELIJK ALLE PRIVATE LEASE PRIJZEN VOOR DE VOLKSWAGEN POLO

Lease selectie - 6 Resultaten

Aanbieder

Type

Looptijd

KM per jaar

Prijs per maand

Meer info

Comfortline

60 mnd

10000 km

€ 309

Meer info

Highline

48 mnd

10000 km

€ 325

Meer info

Comfortline

60 mnd

5000 km

€ 409

Meer info

Comfortline

24 mnd

10.000 km

€ 288

geen partner

Comfortline

60 mnd

12000 km

€ 313

geen partner

1.0 tsi benzine

24 mnd

12000 km

€ 374

geen partner
Pagina 1 van 1

ZIT JOUW DEAL ER NIET TUSSEN? BEKIJK AL ONZE DEALS

Alle deals

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

Volkswagen Polo private lease: klaar voor avontuur

Gek op de Volkswagen Polo, maar niet het spaargeld om die in één keer af te rekenen? Dat hoeft gelukkig ook niet, dankzij de aanbiedingen voor Volkswagen private lease. Wel direct het plezier van een mooie nieuwe auto, maar niet de hap uit het spaargeld waar je tegenop ziet.

Vergelijk de aanbiedingen voor private lease voor de Volkswagen Polo, zodat je een zo scherp mogelijk bedrag per maand betaalt. Voor een auto met diverse luxe voorzieningen. En natuurlijk op basis van de degelijke Duitse kwaliteit zoals je die kent van het merk.

Durf het aan

Ben jij klaar voor het avontuur en durf je het aan? De Volkswagen Polo (https://privateleasevergelijken.nl/volkswagen-polo/) is alweer toe aan de zesde generatie. Ruimer dan ooit en bovendien lekker sportief. Je kunt standaard rekenen op een behoorlijk luxe uitrusting. Bijvoorbeeld met Adaptive Cruise Control en met de automatische airco Climatronix. En dat terwijl je daar op basis van een Volkswagen Polo private lease aanbieding een scherpe prijs per maand voor betaalt. Ontdek jouw mogelijkheden om meteen weg te rijden in deze mooie nieuwe Volkswagen.

Volkswagen polo private lease aanbieding

Profiteren van Volkswagen private lease? Vergelijk online de verschillende aanbiedingen, zodat je daar de laagste prijs per maand voor betaalt. Bij de ANWB, YourLease, LeasePlan of bijvoorbeeld Mijndomein Auto. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij, net als de kosten waar jij je geen zorgen meer over hoeft te maken.

Geen zorgen over reparaties, onderhoud en bijvoorbeeld de kosten voor de banden. Verder is ook de wegenbelasting alvast inbegrepen, net als een allrisk autoverzekering en natuurlijk de afschrijving voor de Volkswagen Polo die je rijdt.

Volkswagen Polo: goedkoopste private lease

Zin gekregen in een Volkswagen Polo private lease aanbieding? Wij bieden je de mogelijkheid om de aanbiedingen online te vergelijken , zodat je daarvoor de beste prijs per maand betaalt. Veelal goedkoper dan wanneer je de auto zelf zou kopen. Met zicht op de maandelijkse autokosten en zonder gedoe, want de leasemaatschappij regelt het voor je. Houd je spaargeld nog even lekker op de bank, terwijl je wel meteen weg kunt rijden in de nieuwe Volkswagen Polo die de dealer voor je heeft klaargezet. Vergelijk de aanbiedingen en betaal voortaan een vast bedrag per maand.