Private lease voor 12 maanden: voordelig en flexibel

Private lease deals met 1 jaar looptijd vergelijken? Wij zetten ze voor u op een rij, zodat u daarmee niets over het hoofd ziet. Zorg ervoor dat u alle belangrijke informatie gebruikt om een keuze te maken. Voor lease die na 12 maanden opzegbaar is, zodat u daar niet te lang aan vast hoeft te zitten.

Beste 12 maanden / 1 jaar private lease deals

bekijk alle deals

Private lease is beschikbaar met verschillende looptijden. Variërend van een paar maanden tot meerdere jaren. Dat laatste biedt veel stabiliteit voor de leasemaatschappij, waardoor er veel aanbiedingen beschikbaar zijn. Wenst u een looptijd van 1 jaar? Houd er dan rekening mee dat het lastiger is om een goede aanbieding te vinden.

Vandaar dat we u daar graag mee helpen. Wij helpen u de aanbiedingen voor private lease te vergelijken, op basis van 12 maanden contract. Zo heeft u een goed beeld van wat er mogelijk is bij welke leasemaatschappij.

Lease na 12 maanden opzegbaar: heel flexibel

Zodra de lease na 12 maanden opzegbaar is kunt u daar op een heel flexibele manier gebruik van maken. Ideaal om het een keer uit te proberen, bijvoorbeeld als u tot nu toe altijd tweedehands auto’s heeft gekocht. Met de private lease deals met 1 jaar looptijd kunt u dan een keer een nieuwe auto rijden, zonder dat u daar meteen jaren aan vast zal zitten. Een prettig idee, omdat u er vanaf kunt op het moment dat het u toch niet zou bevallen.

Wij zetten de mogelijkheden voor lease die na 12 maanden opzegbaar is voor u op een rij. Zodat u daar zelf een vergelijking uit kunt maken, geen belangrijke informatie over het hoofd ziet en de juiste optie kiest.

Keuze uit mooie nieuwe auto’s

Benieuwd naar de private lease deals met 1 jaar looptijd? U heeft de keuze uit tal van mooie auto’s. Bijvoorbeeld een compacte stadsauto of een model waarmee u onderweg iets meer ruimte tot uw beschikking heeft. En op zoek naar private lease voor een gezinsauto om ook mee op vakantie te kunnen? Wij zorgen ervoor dat u de diverse mogelijkheden op een rij kunt zetten.

Altijd voor een vast bedrag per maand, terwijl de lease na 12 maanden opzegbaar is. Geen omkijken naar bijkomende kosten voor onderhoud, reparaties, wegenbelasting of zelfs de autoverzekering. In plaats daarvan hoeft u zelf alleen nog maar te tanken.

12 maanden private lease

Private lease deals met 1 jaar looptijd

Bekijk de private lease deals met 1 jaar looptijd, zodat u daar online op uw gemak een keuze uit kunt maken. Vanuit het complete plaatje, om niets over het hoofd te zien. Bekijk de contracten voor lease die na 12 maanden opzegbaar is. Zo behoudt u de optimale flexibiliteit, terwijl u de lease een keer kunt uitproberen. Of zodat u daar opnieuw gebruik van kunt maken en nergens lang aan vast hoeft te zitten.