345px-HEMA_Logo.svg private lease blog vergelijkenTegenwoordig kunt u ook bij de HEMA terecht voor vragen over private lease. Geloof het of niet maar dit concern houdt zich nu ook bezig met leningen voor private lease. Had u het zien aankomen? Het past wel in het rijtje met andere verzekeringen die de HEMA aan consumenten aanbiedt/aanbood. En toch is het voor ons even wennen. Wij zochten voor u uit hoe het zit.

Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij, oftewel HEMA

Betaalbaar winkelen, daar kent u de HEMA van. Wie koopt er nou niet bij de HEMA? Helaas liep het niet meer, dit concept. HEMA was toe aan iets nieuws, omdat wij dit als consument blijkbaar nodig hadden. De HEMA private lease is een nieuw product wat sinds april 2019 is uitgerold. Mede om de HEMA overeind te houden. Naast de bekende verzekeringen, voert deze winkelketen nu dus en zij hopen uiteraard op een positieve toekomst.

Private lease top 3

Peugeot 108 volkswagen private lease 60 mnd / 5.000 km € 219 /mnd
Meer info
Volkswagen Polo ikrij.nl private lease 48 mnd / 10.000 km € 325 /mnd
Meer info
Toyota Aygo ikrij.nl private lease 60 mnd / 5.000 km € 199 /mnd
Meer info

Het label HEMA Private Lease gaat vanaf dinsdag 23 april van start. Naast het traditionele assortiment was de HEMA ook al in de verzekeringen gestapt, en nog een verdienmodel is welkom: in het vierde kwartaal leed het warenhuis een recordverlies van 233 miljoen euro“.

Bron: Autobahn.eu

Waarom HEMA kiest voor private lease

Wij hoeven u niet uit te leggen waarom er juist voor zo een product gekozen is. Private lease is ongekend populair. HEMA is vertrouwd en betaalbaar. Waarom zou u er geen auto leasen? Juist vanuit die gedachte is er gekozen om dit in het productassortiment op te nemen. Dat kan voor consumenten om verschillende redenen heel voordelig uitpakken:

  1. U heeft 14 dagen bedenktijd
  2. Inruilen van uw huidige auto is een mogelijkheid
  3. Uw lease auto wordt razendsnel geleverd
  4. U bent beschermd tegen te hoge financiële lasten

En dat tegen een HEMA prijsje!

Voorwaarden HEMA private lease

U moet natuurlijk weten waar u instapt. De voorwaarden op een rijtje:

  1. U sluit een contract af met Leaseplan tegen een HEMA prijsje;
  2. U heeft de keuze uit Aygo’s, Yarissen, Corolla’s of C-HR’s;
  3. U last al vanaf een maandbedrag van 179 euro;
  4. U dient zich voor 1 juni 2019 aan te melden.

Uiteraard kunt u makkelijk annuleren of opzeggen en profiteert u van de gebruikelijke voordelen die vallen onder een leasecontract. Klik hier voor voorbeeldcontract van Leaseplan. En gaat u voor écht HEMA private lease?

Bron: HEMA

Bent u zelf op zoek naar een private lease deal?

Er zijn meer aanbieders op de markt dan de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij. Op privateleasevergelijken.nl vergelijken we alle lease aanbiedingen van de belangrijkste private lease aanbieders van Nederland. Hiermee bent u verzekerd dat u altijd de beste private lease deal kunt vinden bij de auto welke u zoekt.

Vergelijk alle lease aanbiedingen snel en eenvoudig op Private lease vergelijken voor u een definitieve keuze maakt.

https://www.autobahn.eu/13047/hema-stapt-in-private-lease-ook-inruil-mogelijk/