Volkswagen T-Roc private lease

Volkswagen T-Roc private lease2019-02-04T20:23:32+01:00

Volkswagen T-Roc

Private lease

Wij hebben de beste private lease aanbiedingen voor de Volkswagen T-Roc zorgvuldig voor u verzameld en in een overzicht geplaatst. Door op meer info te klikken gaat u door naar de website van de aanbieder en vind u meer informatie en de voorwaarden over deze deal.

Bekijk alle deals
Bekijk alle deals

Volkswagen T-roc private lease

VERGELIJK ALLE PRIVATE LEASE PRIJZEN VOOR DE VOLKSWAGEN T-ROC

Lease selectie - 2 Resultaten

Aanbieder

Type

Looptijd

KM per jaar

Prijs per maand

Meer info

Sport

48 mnd

10000 km

€ 429

Meer info

1.5tsi style 110kW (XL-722-B)

60 mnd

5000 km

€ 429

Meer info
Pagina 1 van 1

ZIT JOUW DEAL ER NIET TUSSEN? BEKIJK AL ONZE DEALS

Alle deals

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

Volkswagen T-Roc met private lease: SUV voor sportieve rijders

De Volkswagen T-Roc presenteert zich vol vertrouwen en is er voor bestuurders die zoeken naar een compacte en toch sportieve SUV. Een model dat prachtig in balans is, niet in de laatste plaats door veel techniek te delen met de populaire Golf. Het komt terug in de C-stijl van de auto en bijvoorbeeld luxe opties, zoals Front Assist en Active Info Display.

De auto is verrassend compleet en met private lease als SUV toch op een voordelige manier beschikbaar. Dankzij de aanbiedingen met een scherpe prijs per maand, waardoor het niet nodig is om er eerst jaren voor te sparen.

Hoge zit en toch lekker sportief

De Volkswagen T-Roc zorgt voor een lekker hoge zit, om het overzicht een stuk makkelijker te kunnen bewaren. Het is een compacte, sportieve en robuuste auto die daarmee een aantal interessante eigenschappen combineert.

De auto heeft een herkenbaar design en biedt met de contrasterende dakkleur toch de mogelijkheid om het helemaal naar eigen hand te zetten. Een auto om mee op te vallen, terwijl die zich dankzij z’n compacte formaat toch makkelijk laat besturen.

Op zoek naar een private lease SUV op basis van een scherpe aanbieding? Dan is de Volkswagen T-Roc een interessante keuze. Beschikbaar voor een vast bedrag per maand, waarnaast je zelf alleen nog maar hoeft te tanken.

Sport+ pakket op de Volkswagen T-Roc

En wil je met Volkswagen T-Roc private lease vooral zorgen voor een sportief model, waarmee je makkelijk mee kunt komen in het Nederlandse verkeer? Dan is er het Sport+ pakket voor de auto.

Je kunt dan rekenen op rode remzadels en rode sfeerverlichting, net als rode stiksels in de bekleding en op het stuur. De achterruit en zijruiten hebben een zwarte tint en ook de dakhemel is mooi zwart. Verder zijn de voetpedalen in aluminium uitgevoerd en heb je de keuze uit verschillende Driving Profiles.

Het is een private lease SUV voor een scherp bedrag per maand, dat ondertussen voldoet aan alle behoeften van iedereen die houdt van een serieuze auto met een prachtig design en geslaagd voorkomen.

Private lease SUV: vast bedrag per maand

Op zoek naar een Volkswagen T-Roc private lease aanbieding? Het is een auto die van alles te bieden heeft, zonder dat het dankzij private lease nodig is om daar eerst jaren voor te sparen. In plaats daarvan is het mogelijk om meteen in de auto weg te rijden en daar vervolgens per maand voor te betalen. Voor een scherp bedrag per maand, dat zich online laat vergelijken met andere auto’s en modellen die er beschikbaar zijn. Vergelijk online de mogelijkheden (privateleasevergelijken.nl), zowel voor deze private lease SUV als voor andere modellen en auto’s die er beschikbaar zijn.