Private lease aanbieding: in 2018 een nieuwe auto om meteen in weg te rijden

Profiteren van een private lease aanbieding in 2018? Direct wegrijden in een nieuwe of gebruikte auto, terwijl u daarvoor een vast bedrag per maand betaalt. Dat is de kern van de private lease aanbiedingen die er beschikbaar zijn.

bekijk alle aanbeidingen

Beschikbaar voor een Renault, een Nissan, Peugeot of wellicht een nieuwe Audi. Voor het model waar u naar op zoek bent, zonder dat u daarvoor eerst jaren hoeft te sparen. In plaats daarvan krijgt u meteen de sleutel van de nieuwe auto of de occasion, om daarin weg te rijden. Voor een vast bedrag per maand, waarnaast u alleen nog maar hoeft te tanken.

Private lease aanbieding: occasion of nieuw?

De private lease aanbiedingen in 2018 zijn beschikbaar voor occasions en voor nieuwe auto’s, zodat u daar zelf een keuze uit kunt maken. Gaat u voor een gebruikte auto om flink op het maandbedrag te besparen? Of rijdt u liever een nieuwe auto die u helemaal naar wens samen kunt stellen? Zowel voor occasions als voor nieuwe auto’s zijn er aantrekkelijke private lease aanbiedingen beschikbaar in 2018.

private lease aanbieding

Let op: een occasion leasen? Het gaat altijd om jong gebruikte auto’s. Auto’s met een technisch uitstekende staat, die daarmee niet onderdoen voor de nieuwe modellen. U heeft iets minder keuzevrijheid qua opties, maar daar staat een aangenaam lager maandbedrag tegenover.

Kies een private lease aanbieding voor een occasion of een nieuwe auto in 2018. Zodat u weg kunt rijden in het model dat u al veel langer op het oog heeft en waar u eigenlijk niet op kunt wachten. Mooie nieuwe en jong gebruikte auto’s die heerlijk rijden en daarmee altijd een uitstekende keuze zijn.

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Met iedere private lease aanbieding in 2018 profiteert u bovendien van de voordelen hiervan:

  • Vast bedrag per maand, dus geen onverwachte kosten
  • Zelf alleen nog tanken, dus controle over de kosten
  • Meteen wegrijden, zonder jaren te hoeven sparen

Verder kunt u rekenen op een flexibele looptijd van het contract en kunt u voor de private lease zelf aangeven hoeveel kilometer u jaarlijks denkt te gaan rijden. Op die manier zorgt u voor een scherpe aanbieding voor private lease in 2018. Voor een occasion met een paar kilometer op de teller of een nieuw model dat u helemaal naar wens kunt samenstellen.

Private lease aanbieding 2018

Zin in een private lease aanbieding in 2018 en daarvoor op zoek naar een occasion of een nieuwe auto? Wij zetten de aanbiedingen voor u op een rij, zodat u niets over het hoofd zal zien. Het complete overzicht met verschillende merken en modellen. Van heel compact tot lekker luxe en royaal, of tot stoere modellen die ook off-road hun mannetje kunnen staan. Bekijk de aanbiedingen die er beschikbaar zijn, voor private lease in 2018 en een nieuwe auto voor u.

5 tips om de beste private lease aanbieding te vinden: acties en meer

De beste private lease aanbieding scoren? Vergelijk de private lease acties en gebruik een paar handige tips van de Consumentenbond en Radar om een goede keuze te maken. Let bijvoorbeeld op de kosten onder de streep, net als op het aantal kilometers dat je per jaar met de auto zal gaan rijden.

Handige tips voor een private lease actie

Wij zetten een paar handige tips op een rij, waarmee je de beste private lease aanbieding kiest:

  • Maak de rekensom: wat is voordelig?
  • Let op de kilometers
  • Bescherm schadevrije jaren
  • Hypotheek of andere lening
  • Acties en private lease aanbiedingen

Maak de rekensom: wat is voordelig?

Wat zijn de kosten per maand, welk bedrag betaal je op voorhand en is er sprake van een slottermijn? Het is verstandig om een rekensom te maken, zodat je ook financieel goed weet waar je aan toe bent.

Vergelijk dat met de mogelijkheden van een lening voor de auto, of met een paar jaar extra sparen. Wil je de auto vooral zo snel mogelijk rijden? Dan is een private lease actie waarschijnlijk een goede keuze, omdat je de sleutel van de auto dan meteen in handen zal krijgen.

Let op de kilometers

Veel leasecontracten gaan uit van een specifiek aantal kilometers per jaar. Naarmate je meer of minder kilometers wilt maken veranderen de kosten, dus het is belangrijk om daar rekening mee te houden. Is er sprake van een actie of aanbieding, voor een scherpe prijs per maand? Kijk goed naar het aantal kilometers per jaar dat erbij hoort. En verwacht je daar overheen te gaan? Geef dit vooraf duidelijk aan, zodat er achteraf geen sprake is van onverwachte bijkomende kosten.

Bescherm schadevrije jaren

Houd er bij private lease rekening mee dat jouw schadevrije jaren niet verder opbouwen. En sterker nog, na 3 jaar komen de schadevrije jaren te vervallen. Als je daarna besluit zelf weer een auto te kopen dien je die opnieuw op te bouwen.

Zorg ervoor dat je hier vooraf over spreekt met de aanbieder, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Om jouw schadevrije jaren te beschermen, of om voortaan gebruik te maken van private lease en daarna niet voor verrassingen te komen te staan.

Hypotheek of andere lening

Ben je van plan een hypotheek af te sluiten of heb je behoefte aan een andere lening? Houd daar alvast rekening mee als je kiest voor een private lease aanbieding of actie. Zorg er op die manier voor dat je zonder probleem de hypotheek kunt aanvragen, gewoon naast de kosten die je maandelijks maakt om de auto te kunnen rijden.

Acties en private lease aanbiedingen

Vergelijk met de bovenstaande tips de acties en private lease aanbiedingen (privateleasevergelijken.nl). Zodat je een scherpe prijs per maand betaalt en je bovendien niet voor verrassingen komt te staan. Op die manier is private lease een uitstekende keuze, zodat jij meteen in de auto van je dromen weg kunt rijden.