Fiat 500 private lease

Fiat 500 private lease2019-02-04T15:58:24+01:00

Fiat 500 private lease

Wij hebben de beste private lease aanbiedingen voor de Fiat 500 zorgvuldig voor u verzameld en in een overzicht geplaatst. Door op meer info te klikken gaat u door naar de website van de aanbieder en vind u meer informatie en de voorwaarden over deze deal.

Bekijk alle deals
Bekijk alle deals

fiat 500 private lease

VERGELIJK ALLE PRIVATE LEASE PRIJZEN VOOR DE FIAT 500

Lease selectie - 4 Resultaten

Aanbieder

Type

Looptijd

KM per jaar

Prijs per maand

Meer info

1.0 70 Pk Hybrid Lounge

60 mnd

30000 km

€ 368

Meer info

1.0 HEV STAR 70PK

60 mnd

5000 km

€ 239

Meer info

TwinAir 60 PopStar

24 mnd

12000 km

€ 228

geen partner

TwinAir Turbo Popstar

60 mnd

10000 km

€ 234

geen partner
Pagina 1 van 1

ZIT JOUW DEAL ER NIET TUSSEN? BEKIJK AL ONZE DEALS

Alle deals

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

Fiat 500 private lease

Fiat 500 private lease om daar meteen in weg te rijden. Zonder daar eerst jaren voor te moeten sparen. Geen zorgen over bijkomende kosten. In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand. En hoef je zelf alleen nog maar te tanken.

De Fiat 500 private lease aanbiedingen zijn vaak goedkoper dan de aanschaf van een eigen auto. Dat heeft vooral te maken met de schaalvoordelen van een leasemaatschappij. Die kan de auto’s in grote aantallen aankopen en ook het onderhoud en de verzekering in grote aantallen onderbrengen. Daardoor zijn er kortingen mogelijk, waar jij mede van kunt profiteren.

Op die manier kan Fiat private lease een heel ontspannen keuze zijn, die bovendien voordelig uitpakt. Het is alleen al om die reden de moeite waard om dit een keer uit te zoeken of in ieder geval te overwegen. En door private lease te vergelijken zorg je ervoor dat je kunt kijken naar zowel de Fiat 500 als de andere merken en modellen die er beschikbaar zijn.

Fiat private lease: geen zorgen

Met een Fiat 500 private lease aanbieding voorkom je in ieder geval belangrijke zorgen over de kosten voor je auto. Want, je weet precies waar je aan toe bent. In het vaste bedrag per maand zijn de kosten voor de verzekering en wegenbelasting opgenomen. Net als die voor de banden, reparaties en onderhoud. En beter nog, ook de kosten voor afschrijving.

Wist je dat veel mensen die een auto kopen daar geen rekening mee houden? Stel dat je een auto koopt van €15.000 en je die na 4 jaar weer verkoopt voor €7.000. Dat heeft je gedurende de gebruiksperiode dan €167 per maand aan afschrijving gekost. Dat bedrag is al inbegrepen in de kosten voor Fiat private lease. Vergelijk de tarieven voor bijvoorbeeld de Fiat 500 en ontdek op die manier dat private lease ook een heel voordelige keuze kan zijn.

Fiat 500 private lease aanbieding: vast laag bedrag per maand

Met een Fiat 500 private lease aanbieding betaal je een vast laag bedrag per maand. Prettig, omdat je zeker weet dat je niet voor verrassingen komt te staan. De kosten gelden voor de afschrijving, wegenbelasting, all risk autoverzekering, banden, reparaties en eventueel onderhoud. Zodra er wat aan de hand is kun je dat doorgeven aan de leasemaatschappij. En het in orde laten maken, zonder dat je daar zelf de rekening voor hoeft te betalen. Het enige waarvoor je met Fiat private lease nog betaalt is de brandstof die je tankt. Zodat je ook daar zelf de controle over hebt, aan de hand van het aantal kilometers dat je rijdt.

Je kunt online private lease vergelijken. Om te ontdekken hoe voordelig je een nieuwe Fiat 500 kunt rijden zonder daarvoor eerst lang te sparen. Of om zelf na te gaan welk model het best bij je past. Bekijk zowel de Fiat 500 als de andere merken en modellen. En maak gebruik van de scherpe deals die er beschikbaar zijn voor Fiat private lease.

Fiat 500 private lease: de ideale stadsauto met een goedkoop abonnement

Een Fiat 500 met private lease rijden? De mooie aanbiedingen bieden je de kans om een heel slimme, leuke en een beetje ondeugende auto voor de stad te rijden. Met een abonnement met een scherpe prijs per maand, door gebruik te maken van een scherpe aanbieding.

De Fiat 500 zit slim in elkaar, is ontzettend leuk om te zien en straalt het beetje ondeugendheid uit waar we allemaal van houden. Uitstekend geschikt om in de stad mee te manoeuvreren, niet in de laatste plaats omdat er voor deze auto altijd een parkeerplaats beschikbaar is.

Heerlijk compact: goed geschikt voor in de stad

De Fiat 500 is er als 500 Young, 500 Lounge en 500 Sport, altijd met heel compacte afmetingen:

  • Lengte: 3,57 meter
  • Breedte: 1,63 meter
  • Hoogte: 1,49 meter

De auto is heerlijk compact en afhankelijk van de versie uitgerust met bijvoorbeeld een leren stuurwiel met bedieningstoetsen, net als navigatie, Bluetooth, AUX, USB, DAB+ en zelfs een achterbank die zich in twee delen laat neerklappen om meer ruimte te creëren.

Slim, leuk en een beetje ondeugend

Een Fiat 500 met private lease is een slimme, leuke en ondeugende auto die bij velen hoog op de verlanglijst staat. Een ware legende die nooit gedateerd raakt, omdat de auto met de tijd mee is gegaan.

Het design en interieur van de Fiat 500 zijn recent vernieuwd, en ook aan de buitenkant ziet de auto er heel modern uit. Zonder de rijke historie uit het oog te verliezen, waardoor het model het beste van twee werelden te bieden heeft. De auto is bijvoorbeeld geschikt voor Apple CarPlay en heeft een aantal handige functies, om alle opties en extra’s makkelijk vanaf de middenconsole te kunnen bedienen.

Fiat 500 lease aanbieding: abonnement met scherpe prijs

Op zoek naar een scherpe Fiat 500 lease aanbieding? Met een abonnement met een scherpe prijs hoeft het maandelijks niet veel te kosten om de ideale stadsauto te kunnen rijden. Zonder daar eerst jaren voor te hoeven sparen en zonder de noodzaak om er een specifieke lening voor af te sluiten. Met het abonnement betaal je tijdens het gebruik van de auto, vanaf het moment dat jij de sleutel in handen krijgt om er meteen in weg te rijden.

Ontdek online de aanbiedingen voor een Fiat 500 met private lease. Gewoon door de verschillende mogelijkheden te vergelijken (privateleasevergelijken.nl), of door ook te kijken naar de andere modellen die er beschikbaar zijn. Zet uitvoeringen en modellen op een rij, voor de leukste en meest compacte stadsauto die je op een voordelige manier met een abonnement kunt rijden.