Fiat 500 private lease

Fiat 500 private lease2018-07-16T20:09:37+00:00

Private lease Fiat 500 aanbiedingen

Wij hebben de beste private lease aanbiedingen voor de Fiat 500 zorgvuldig voor u verzameld en in een overzicht geplaatst.

Door op meer info te klikken gaat u door naar de website van de aanbieder en vind u meer informatie en de voorwaarden over deze deal.

Indicatie Fiat 500

Fiat 500 private lease

Vergelijk alle private lease prijzen voor de Fiat 500

Lease selectie - 4 Resultaten

Aanbieder

Type

Looptijd

KM per jaar

Prijs per maand

Meer info

TwinAir 60 Popstar

60 mnd

10000000 km

€ 204

Meer info

TwinAir 60 PopStar

24 mnd

12000 km

€ 228

geen partner

TwinAir Turbo Popstar

60 mnd

10000 km

€ 234

geen partner

Lounge

48 mnd

10.000 km

€ 299.00

geen partner
Pagina 1 van 1

*indien er geen “meer info” button aanwezig is hebben we op dit moment nog geen samenwerking met de betreffende leasemaatschappij.

Fiat 500 private lease

Fiat 500 private lease om daar meteen in weg te rijden. Zonder daar eerst jaren voor te moeten sparen. Geen zorgen over bijkomende kosten. In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand. En hoef je zelf alleen nog maar te tanken.

De Fiat 500 private lease aanbiedingen zijn vaak goedkoper dan de aanschaf van een eigen auto. Dat heeft vooral te maken met de schaalvoordelen van een leasemaatschappij. Die kan de auto’s in grote aantallen aankopen en ook het onderhoud en de verzekering in grote aantallen onderbrengen. Daardoor zijn er kortingen mogelijk, waar jij mede van kunt profiteren.

Op die manier kan Fiat private lease een heel ontspannen keuze zijn, die bovendien voordelig uitpakt. Het is alleen al om die reden de moeite waard om dit een keer uit te zoeken of in ieder geval te overwegen. En door private lease te vergelijken zorg je ervoor dat je kunt kijken naar zowel de Fiat 500 als de andere merken en modellen die er beschikbaar zijn.

Fiat private lease: geen zorgen

Met een Fiat 500 private lease aanbieding voorkom je in ieder geval belangrijke zorgen over de kosten voor je auto. Want, je weet precies waar je aan toe bent. In het vaste bedrag per maand zijn de kosten voor de verzekering en wegenbelasting opgenomen. Net als die voor de banden, reparaties en onderhoud. En beter nog, ook de kosten voor afschrijving.

Wist je dat veel mensen die een auto kopen daar geen rekening mee houden? Stel dat je een auto koopt van €15.000 en je die na 4 jaar weer verkoopt voor €7.000. Dat heeft je gedurende de gebruiksperiode dan €167 per maand aan afschrijving gekost. Dat bedrag is al inbegrepen in de kosten voor Fiat private lease. Vergelijk de tarieven voor bijvoorbeeld de Fiat 500 en ontdek op die manier dat private lease ook een heel voordelige keuze kan zijn.

Fiat 500 private lease aanbieding: vast laag bedrag per maand

Met een Fiat 500 private lease aanbieding betaal je een vast laag bedrag per maand. Prettig, omdat je zeker weet dat je niet voor verrassingen komt te staan. De kosten gelden voor de afschrijving, wegenbelasting, all risk autoverzekering, banden, reparaties en eventueel onderhoud. Zodra er wat aan de hand is kun je dat doorgeven aan de leasemaatschappij. En het in orde laten maken, zonder dat je daar zelf de rekening voor hoeft te betalen. Het enige waarvoor je met Fiat private lease nog betaalt is de brandstof die je tankt. Zodat je ook daar zelf de controle over hebt, aan de hand van het aantal kilometers dat je rijdt.

Je kunt online private lease vergelijken. Om te ontdekken hoe voordelig je een nieuwe Fiat 500 kunt rijden zonder daarvoor eerst lang te sparen. Of om zelf na te gaan welk model het best bij je past. Bekijk zowel de Fiat 500 als de andere merken en modellen. En maak gebruik van de scherpe deals die er beschikbaar zijn voor Fiat private lease.