Tegenwoordig zijn er zoveel soorten auto’s op de markt dat het lastig kan zijn om de perfecte private lease auto te vinden. Gelukkig is er voor ieder wat wils en hebben wij speciaal voor u de beste private lease auto’s van 2021 per prijsklasse gesorteerd. Dit hebben wij gebaseerd op zowel de kwaliteit van de auto, hoeveel vrije kilometers ermee gereden kunnen worden en de prijsklasse. Bekijk hieronder het overzicht van onze kijk op de beste private lease auto’s van 2021.

De beste private lease auto’s tussen de €0 – €200

Private lease top 3

Peugeot 108 volkswagen private lease 60 mnd / 5.000 km € 219 /mnd
Meer info
Volkswagen Polo ikrij.nl private lease 48 mnd / 10.000 km € 325 /mnd
Meer info
Toyota Aygo ikrij.nl private lease 60 mnd / 5.000 km € 199 /mnd
Meer info

Een auto leasen voor onder de €200? Dat kan gewoon! Zo kunt u voor dit bedrag een aantal kleine maar ontzettend fijne auto’s leasen zoals de Fiat 500, Volkswagen Up, Toyota Aygo, Opel Karl, Citroën C1, Peugeot 108 of Kia Picanto. In dit leasebedrag zit over het algemeen rond de 10.000 kilometer per jaar inbegrepen en een gemiddelde looptijd van 48 maanden. Dit formaat auto past perfect in elke parkeerplek en is over het algemeen ontzettend zuinig. Handig toch?

private lease 2021

De beste private lease auto’s tussen de €200 – €400

Gaat u een prijsklasse hoger dan komt u uit bij de middelgrote private lease auto’s zoals de Volkswagen Polo/Golf, Hyundai i20, Ford Fiesta, Audi A1, Nissan Qashqai en Renault Captur. Ook hier zit gemiddeld rond de 10.000 kilometer per jaar inbegrepen in de prijs met een gemiddelde looptijd van 60 maanden. Deze auto’s zijn over het algemeen een stuk groter, beter uitgerust en perfect voor woon-werkverkeer. Vaak zijn deze auto’s klein genoeg om gemakkelijk te parkeren en groot genoeg voor een vakantie met een goed gevulde achterbak. 

De beste private lease auto’s vanaf €400

Boven de €400 komt u met private lease in het luxere segment uit. Uiteenlopend van een Volkswagen T-Roc tot aan een Audi Q4 E-Tron is dit de prijsklasse waarbinnen alles mogelijk is. In deze prijsklasse komt u de elektrische en hybride auto’s tegen zoals de hiervoor genoemde Audi, Tesla Model 3, Nissan Leaf, Kia E-Nero, Volkswagen ID.4 en de Polestar maar ook benzine of diesel varianten zoals de hiervoor genoemde Volkswagen, Volvo XC60, Audi A3, BMW X5 en Skoda Octavia. Door het grote verschil in type auto is er ook een aanzienlijk verschil in het aantal kilometers, looptijd en de prijs die hierbij aangeboden wordt. Voor meer informatie raden wij aan om de private lease auto’s boven de €400 gemakkelijk even te vergelijken via onze site.

Welke private lease auto voor u de juiste gaat zijn is natuurlijk persoonlijk. Met het bovenstaande overzicht hopen we u een beeld te geven van de verschillende type auto’s per prijsklasse. Op onze site kunt u gemakkelijk de prijsklasse aanpassen en verschillende private lease auto’s vergelijken  , zo weet u zeker dat u in het juiste prijs segment aan het zoeken bent en de beste deal scoort.