Opel Karl Private lease

Opel Karl Private lease2019-01-13T12:16:09+01:00

Opel Karl

Private lease

Wij hebben de beste private lease aanbiedingen voor de Opel Karl zorgvuldig voor u verzameld en in een overzicht geplaatst. Door op meer info te klikken gaat u door naar de website van de aanbieder en vind u meer informatie en de voorwaarden over deze deal.

Bekijk alle deals
Bekijk alle deals

opel karl

VERGELIJK ALLE PRIVATE LEASE PRIJZEN VOOR DE OPEL KARL

Lease selectie - 4 Resultaten

Aanbieder

Type

Looptijd

KM per jaar

Prijs per maand

Meer info

120y editie

60 mnd

10000 km

€ 229

Meer info

1.0 Edition

60 mnd

10000 km

€ 209

geen partner

1.0 ecoFLEX Start/Stop Edition (5drs)

36 mnd

12000 km

€ 218

geen partner

1.0 75 pk Benzine

24 mnd

12000 km

€ 244

geen partner
Pagina 1 van 1

ZIT JOUW DEAL ER NIET TUSSEN? BEKIJK AL ONZE DEALS

Alle deals

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

Opel Karl private lease

De Opel Karl met private lease is een zowel zorgeloze als voordelige keuze. Maak handig gebruik van een private lease aanbieding voor dit populaire model van Opel. Uitermate betrouwbaar, wendbaar in de stad en met voldoende vermogen om goed mee te komen in de stad.

En niet onbelangrijk, de Opel Karl heeft een aantrekkelijk ontwerp voor een vlotte verschijning. Dankzij private lease voor de auto is het niet nodig om daar eerst jaren voor te sparen. In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand, vanaf het moment dat je daarin wegrijdt. Je betaalt tijdens het gebruik. Een vast bedrag per maand, waarbij je alleen nog zelf hoeft te tanken.

Opel private lease: geen zorgen

Opel private lease voor de Karl is op die manier de moeite van het overwegen in ieder geval waard. Je huurt de auto als het ware voor een periode van 12 tot 60 maanden. Die lange periode zorgt ervoor dat het tarief veel lager uitvalt dan bij traditionele huur. Aan de andere kant profiteer je wel van de voordelen van een vast bedrag per maand, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Benieuwd naar de kosten die al inbegrepen zijn in het maandbedrag? We zetten het graag voor je op een rij. Met een Opel Karl private lease aanbieding hoef je je geen zorgen te maken over de:

  • Afschrijving
  • Allrisk autoverzekering
  • Wegenbelasting
  • Reparaties, het onderhoud en de banden

Wij zorgen er met Opel private lease voor dat je een vast bedrag per maand betaalt en dat je daarnaast alleen nog zelf hoeft te tanken. Op die manier heb je zelf in de hand welk bedrag aan brandstof je maandelijks betaalt. En voor de rest van de kosten weet je op voorhand goed waar je aan toe bent. Zelfs als het onderhoud tegenvalt, want dat risico is immers voor de leasemaatschappij.

Opel Karl Private lease aanbieding

Je kunt gebruik maken van een Opel Karl private lease aanbieding. Daarmee zorg je voor een vast laag bedrag per maand. Met maximaal overzicht over de maandelijkse kosten, zodat ke al op voorhand na kunt gaan of dit de komende jaren binnen het budget past.

Je hebt geen omkijken naar het contract, omdat je alleen nog zelf hoeft te tanken. De leasemaatschappij zorgt er voor dat je verder zorgeloos kunt rijden. Zonder dat je daarvoor je spaargeld hoeft aan te spreken. In plaats daarvan betaal je tijdens het gebruik van de auto. Zorgeloos en in veel gevallen bovendien goedkoper dan het zelf kopen van een auto. De leasemaatschappij koopt de Opel Karl en andere modellen groot in, om daarmee aantrekkelijke kortingen te kunnen bedingen.

Vanaf €194 per maand

Gebruik maken van een Opel Karl private lease aanbieding? Dat is al mogelijk vanaf €194 per maand. Voor minder dan 200 euro per maand maak je gebruik van Opel private lease. Om meteen weg te rijden in deze fijne compacte auto. Je kunt online de mogelijkheden voor private lease vergelijken (privateleasevergelijken.nl), om daar een goede keuze uit te maken en te profiteren van de beschikbare deals.