Peugeot 108 private lease

Peugeot 108 private lease2019-01-13T10:20:58+01:00

Peugeot 108

Private lease

Wij hebben de beste private lease aanbiedingen voor de Peugeot 108 zorgvuldig voor u verzameld en in een overzicht geplaatst. Door op meer info te klikken gaat u door naar de website van de aanbieder en vind u meer informatie en de voorwaarden over deze deal.

Bekijk alle deals
Bekijk alle deals

VERGELIJK ALLE PRIVATE LEASE PRIJZEN VOOR DE PEUGEOT 108

Lease selectie - 6 Resultaten

Aanbieder

Type

Looptijd

KM per jaar

Prijs per maand

Meer info

Active

60 mnd

10000 km

€ 219

Meer info

Occasion Lease 1.0 E-Vti Active Occasion Lease

60 mnd

35000 km

€ 299

Meer info

Active

60 mnd

10000 km

€ 225

Meer info

1.0evti top! allure 53kW (XT-774-R)

60 mnd

5000 km

€ 269

Meer info

Active 1.0 e-VTi 68pk

36 mnd

12000 km

€ 194

geen partner

1.0 69 pk benzine

24 mnd

12000 km

€ 229

geen partner
Pagina 1 van 1

Door op meer info te klikken gaat u door naar de website van de aanbieder en vind u meer informatie en de voorwaarden over deze deal.

ZIT JOUW DEAL ER NIET TUSSEN? BEKIJK AL ONZE DEALS

Alle deals

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

Peugeot 108 private lease

Private lease voor een Peugeot 108: een vast bedrag per maand, zonder zorgen. Meteen wegrijden, zonder dat je eerst jaren voor de auto hoeft te sparen. Zodat je de kosten voor het gebruik van de auto betaalt in de periode dat je daar ook daadwerkelijk mee kunt rijden.

En maak je gebruik van een Peugeot 108 private lease aanbieding? Dan betaal je een vast laag bedrag per maand. Inclusief alle belangrijke kosten voor de auto. Je hoeft alleen nog zelf te tanken, zodat je de gebruikskosten bovendien zelf in de hand heeft.

Je betaalt een vast bedrag per maand, zodat je goed zicht hebt op de kosten voor het gebruik van de auto. Geen zorgen over onverwachte kosten, omdat je alleen zelf hoeft te tanken voor de kilometers die je met de auto rijdt. Je kunt op die manier een mooie nieuwe Peugeot 108 rijden, net als een van de andere beschikbare modellen. Voor een scherp bedrag per maand, vaak goedkoper dan wanneer je de auto zelf zou kopen.

Peugeot private lease: vast bedrag per maand

Met Peugeot private lease kies je voor een mooie nieuwe auto waar je meteen in weg kunt rijden. Maar dat is niet alles, je profiteert immers ook van een vast bedrag per maand. Geen zorgen over de kosten voor reparaties, onderhoud en banden, want die zijn gewoon inbegrepen in de maandelijkse kosten.

Verder zorgt u er met de Peugeot 108 private lease aanbieding voor dat u zich niet druk hoeft te maken over afschrijvingen, de all risk autoverzekering en de wegenbelasting. Al die belangrijke autokosten zitten al verwerkt in het bedrag per maand. De leasemaatschappij voldoet al deze zaken, zodat u daar niet mee bezig hoeft te zijn. Tanken is voldoende, in combinatie met het vaste bedrag per maand.

Op die manier is Peugeot private lease zowel een rustgevende als ook een voordelige keuze. De leasemaatschappij koopt de auto’s in grote aantallen in, waardoor het mogelijk is om daar een aantrekkelijke korting op te bedingen. Dat betekent dat jij vervolgens een vast laag bedrag per maand betaalt om de auto te kunnen rijden.

Tip: de kosten voor Peugeot private lease en aanschaf vergelijken? Houd dan ook rekening met de afschrijvingen. Die maken het kopen van een auto op termijn snel duurder dan lease.

Peugeot 108 private lease aanbieding

Met een Peugeot 108 private lease aanbieding zorg je er eenvoudig voor dat je meteen een mooie nieuwe auto kunt rijden. Zonder dat je daar eerst jaren voor hoeft te sparen en zonder onduidelijkheid over de kosten. Voor een vast bedrag per maand, zodat je meteen weet waar je aan toe bent.

Voor de beste Peugeot private lease kun je online de verschillende aanbiedingen vergelijken. Wij maken private lease vergelijken (privateleasevergelijken.nl) graag gemakkelijk. Scoor op die manier een scherpe Peugeot 108 private lease aanbieding, om zo snel mogelijk weg te rijden in de mooie nieuwe auto.