Ford Fiesta private lease

Ford Fiesta private lease2019-01-13T13:02:57+01:00

Ford Fiesta

Private lease

Wij hebben de beste private lease aanbiedingen voor de Ford Fiesta zorgvuldig voor u verzameld en in een overzicht geplaatst. Door op meer info te klikken gaat u door naar de website van de aanbieder en vind u meer informatie en de voorwaarden over deze deal.

Bekijk alle deals
Bekijk alle deals

volkswagen polo private lease

VERGELIJK ALLE PRIVATE LEASE PRIJZEN VOOR DE FORD FIESTA

Lease selectie - 6 Resultaten

Aanbieder

Type

Looptijd

KM per jaar

Prijs per maand

Meer info

Active

60 mnd

10000 km

€ 274

Meer info

1.0 95 pk ST-Line X

60 mnd

35000 km

€ 489

Meer info

1.0 ecoboost titanium 70kW

60 mnd

5000 km

€ 329

Meer info

1.1 52kW Trend (5d)

60 mnd

12000 km

€ 238

geen partner

1.1 63kW Trend

60 mnd

10000 km

€ 244

geen partner

1.1 86 pk benzine

24 mnd

12000 km

€ 304

geen partner
Pagina 1 van 1

ZIT JOUW DEAL ER NIET TUSSEN? BEKIJK AL ONZE DEALS

Alle deals

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

Ford Fiesta private lease: volledig vernieuwd

Vergelijk private lease aanbiedingen voor de Ford Fiesta. Goedkope particuliere lease, om je geen zorgen meer te hoeven maken over bijkomende kosten. Zonder spaargeld direct wegrijden in een mooie nieuwe auto, waarvoor je een scherpe prijs per maand betaalt.

Profiteer van de Ford Fiesta private lease aanbieding en ontdek het plezier van dit mooie model. Vol nieuwe technologie en klaar om jou mee te nemen op avontuur. Dankzij bijzondere innovaties, een rustgevend comfort en verfrissend design. Belangrijke elementen, die het jouw nieuwe auto maken.

Ontdek het nieuwe model

Ontdek de nieuwe Fiësta. Dankzij Ford private lease, zodat je daar geen spaargeld voor hoeft aan te spreken en er toch meteen in kunt wegrijden. De nieuwe Ford Fiesta is zowel rustgevend als verfrissend. Onmisbaar en intelligent, bijvoorbeeld dankzij de nieuwe technologieën die er aan boord zijn.

Gebruik de actieve parkeerhulp om in te parkeren en Adaptive Cruise Control om ontspannen te cruisen op de snelweg. Verder kun je gebruik maken van systemen zoals Lane Keeping Aid en Verkeersbordherkenning. Op die manier kan de Ford Fiesta zich meten met de grote jongens, zonder dat je daar een grote prijs voor betaalt.

Ford Fiesta lease aanbieding

Kies voor Ford private lease en zorg er daarmee voor dat je één vast bedrag betaalt voor alle autokosten per maand. Geen zorgen over de afschrijving en de allrisk autoverzekering. En geen zorgen over de wegenbelasting, de reparaties, het onderhoud en de banden.

Op die manier weet je met een Ford Fiesta private lease aanbieding precies wat je betaalt en kom je niet voor verrassingen te staan. Vergelijk de aanbiedingen van aanbieders zoals Mijndomein Auto, DirectLease, LeasePlan en YourLease.

Ford Fiesta: goedkope lease

Goedkope Ford private lease, door de verschillende aanbiedingen te vergelijken. Private lease voor een Ford Fiesta, zodat je daar meteen in kunt wegrijden. Geen zorgen over bijkomende kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Vaak goedkoper dan wanneer je de auto zou kopen bij de dealer. En zonder gedoe, want de leasemaatschappij regelt het voor je. Zorg voor zicht op de maandelijkse kosten voor de auto, waarmee je binnenkort jouw vrienden ophaalt om samen op avontuur te gaan.