Hyundai Kona electric private lease

Hyundai Kona electric private lease2019-03-05T20:52:06+01:00

Hyundai Kona electric

Private lease

Wij hebben de beste private lease aanbiedingen voor de Hyundai Kona electric zorgvuldig voor u verzameld en in een overzicht geplaatst. Door op meer info te klikken gaat u door naar de website van de aanbieder en vind u meer informatie en de voorwaarden over deze deal.

Bekijk alle deals
Bekijk alle deals

Hyundai Kona-Electric private lease

VERGELIJK ALLE PRIVATE LEASE PRIJZEN VOOR DE HYUNDAI KONA ELECTRIC

Lease selectie - 2 Resultaten

Aanbieder

Type

Looptijd

KM per jaar

Prijs per maand

Meer info

Electric

60 mnd

10000 km

€ 429

Meer info

39kWh ev electric comfort 100kW aut

60 mnd

5000 km

€ 565

Meer info
Pagina 1 van 1

ZIT JOUW DEAL ER NIET TUSSEN? BEKIJK AL ONZE DEALS

Alle deals

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

Hyundai Kona private lease: elektrisch in een betaalbare SUV

Benieuwd naar de Hyundai Kona met private lease? Het nieuwe model van de autobouwer heeft in korte tijd veel aandacht gekregen. De auto is er met een conventionele verbrandingsmotor, net als volledig elektrisch als een auto van de toekomst.

Met Hyundai lease voorkom je dat je daar jaren voor hoeft te sparen, zodat je zo snel mogelijk in de auto weg kunt rijden. Om de voordelen te ervaren van een volledig elektrische auto, die verandert op welke manier we ons nu en in de toekomst zullen voortbewegen.

Volledig elektrisch: rijden zoals in de toekomst

Wil je de Hyundai Kona elektrisch rijden? Het is veelzijdig en heel plezierig, zonder dat er sprake is van een gram CO2-uitstoot. Het is een zero emissie-auto, terwijl je rijdt in een volwaardige SUV. Een ruime auto met veel comfort, zonder dat er een verbrandingsmotor nodig is om die aan te drijven.

Je kunt rekenen op een behoorlijke actieradius, zodat je 400 tot 500 kilometer kunt rijden met een volledig opgeladen accu. Goed geschikt om meerdere keren mee naar het werk te rijden of om lagere ritten mee te maken, zonder dat het onderweg nodig is om te tanken of op te laden. Het laat zien dat de elektrische auto’s steeds beter aansluiten bij onze wensen, waarmee de techniek volwassen is geworden.

De Hyundai Kona met private lease biedt nu al de mogelijkheid om in een auto van de toekomst weg te rijden. Om zelf te ervaren hoe comfortabel een auto zonder verbrandingsmotor rijdt. Bijvoorbeeld dankzij het enorme koppel, omdat de trekkracht van de auto meteen volledig beschikbaar is. Het maakt vlot rijgedrag mogelijk, zonder dat daar een grote motor met veel CO2-uitstoot voor nodig is.

Gedurfd ontwerp: de Kona is prachtig om te zien

De ontwerpers van Hyundai hebben bepaald geen blad voor genomen toen ze de Kona tekenden. In plaats daarvan lijken ze uit te zijn gegaan van een gedurfd ontwerp, waar ze de scherpe randjes vervolgens slechts beperkt af hebben gehaald.

Rijd de Hyundai Kona elektrisch of kies voor de verbrandingsmotor, waarmee je altijd kiest voor een stoer en gewaagd ontwerp. Een mooi design voor een auto die op mag vallen in het dagelijkse verkeer. Beschikbaar met Hyundai lease, waardoor het niet nodig is om het volledige bedrag daarvoor in één keer over te maken.

Hyundai Kona private lease: elektrisch en met verbrandingsmotor

Gebruik maken van Hyundai Kona private lease en benieuwd naar de uitvoering die het best bij jou past? Je kunt online de modellen met elkaar vergelijken en een keuze maken uit bijvoorbeeld de verbrandingsmotor en de elektrische auto. Ontdek op die manier wat de kosten per maand zullen zijn om er mee te rijden. En tel daar de kosten voor het tanken bij op of ga uit van het voordelige opladen aan een laadpaal. Je kunt online alle mogelijkheden voor de Hyundai Kona vergelijken (privateleasevergelijken.nl).