Kia Picanto private lease

Kia Picanto private lease2019-01-13T12:52:08+01:00

Kia Picanto

Private lease

Wij hebben de beste private lease aanbiedingen voor de Kia Picanto zorgvuldig voor u verzameld en in een overzicht geplaatst. Door op meer info te klikken gaat u door naar de website van de aanbieder en vind u meer informatie en de voorwaarden over deze deal.

Bekijk alle deals
Bekijk alle deals

VERGELIJK ALLE PRIVATE LEASE PRIJZEN VOOR DE KIA PICANTO

Lease selectie - 3 Resultaten

Aanbieder

Type

Looptijd

KM per jaar

Prijs per maand

Meer info

ExonomyPlusLine

60 mnd

10000 km

€ 204

Meer info

1.0 MPi EconomyLine 4-zits (5d)

36 mnd

12000 km

€ 188

geen partner

1.0 CVVT 49kW

48 mnd

10.000 km

€ 199

geen partner
Pagina 1 van 1

ZIT JOUW DEAL ER NIET TUSSEN? BEKIJK AL ONZE DEALS

Alle deals

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

Kia Picanto private lease: start jouw avontuur

Goedkope Kia private lease, bijvoorbeeld voor de Picanto. Door de verschillende aanbiedingen te vergelijken, waarmee je voorkomt dat je nog langer te veel betaalt. Een scherpe aanbieding om zonder jouw spaargeld aan te spreken meteen weg te rijden in de nieuwe Kia Picanto.

Start je avontuur en profiteer van de 7 jaar garantie van Kia. Tijdens de gehele lease-periode, om je nergens zorgen over te hoeven maken. Ook beschikbaar in de GT-Line of de X-Line, waarmee je kiest voor een extra sportieve of een extra stoere versie.

Klaar om jou mee te nemen

De Kia Picanto is klaar om jou mee te nemen. Inclusief 255 liter bagageruimte, om er de boodschappen mee te doen of andere spullen mee te nemen als je erop uittrekt. Leverbaar met 4 of 5 zitplaatsen, zodat je met de Kia Picanto bovendien een paar van je vrienden mee kunt nemen.

Ontdek de Kia Picanto en vergelijk de verschillende private lease aanbiedingen. Op die manier betaal je één bedrag per maand en ben je veelal goedkoper uit dan wanneer je de auto bij de dealer zou kopen.

Kia private lease

Benieuwd naar de mogelijkheden voor Kia private lease? Bekijk de aanbiedingen van Mijndomein Auto, DirectLease, YourLease en bijvoorbeeld de ANWB. Scherpe aanbiedingen voor Kia Picanto private lease, zodat je daarvoor voortaan een scherpe prijs betaalt.

Goedkope particuliere lease, inclusief de afschrijving en de premie voor de allrisk autoverzekering. En ook inclusief de motorrijtuigenbelasting, kosten voor reparaties, het onderhoud en de banden. Geen zorgen over de auto, omdat je zelf alleen nog maar hoeft te tanken.

Kia Picanto: goedkope lease

Profiteren van een Kia Picanto private lease aanbieding? Bekijk online de verschillende aanbiedingen, zodat je maandelijks een scherpe prijs betaalt. Inclusief alle bijkomende kosten, voor een verrassend veelzijdige auto waarmee je heerlijke avonturen kunt gaan beleven.

De kwaliteit van Kia met uitgebreide garantie, bovenop de zekerheid door de leasemaatschappij. Kies voor Kia private lease, maar dan bij de goedkoopste aanbieder die je eenvoudig online kunt vinden. Door private lease te vergelijken, waarmee je voorkomt dat je te veel betaalt. Zonder spaargeld direct wegrijden, zodat jij binnenkort in een mooie Picanto van Kia voor kunt komen rijden bij je vrienden.