Opel Corsa Private lease

Opel Corsa Private lease2019-01-13T12:28:38+01:00

Opel Corsa

Private lease

Wij hebben de beste private lease aanbiedingen voor de Opel Corsa zorgvuldig voor u verzameld en in een overzicht geplaatst. Door op meer info te klikken gaat u door naar de website van de aanbieder en vind u meer informatie en de voorwaarden over deze deal.

Bekijk alle deals
Bekijk alle deals

opel corsa private lease

VERGELIJK ALLE PRIVATE LEASE PRIJZEN VOOR DE OPEL CORSA

Lease selectie - 4 Resultaten

Aanbieder

Type

Looptijd

KM per jaar

Prijs per maand

Meer info

1.2 100 Pk Automaat Edition

60 mnd

35000 km

€ 469

Meer info

1.4 66kW S/S Edition (5d)

60 mnd

12000 km

€ 268

geen partner

1.4 66 kw

24 mnd

10.000 km

€ 294

geen partner

1.4 90 pk benzine

24 mnd

12000 km

€ 314

geen partner
Pagina 1 van 1

ZIT JOUW DEAL ER NIET TUSSEN? BEKIJK AL ONZE DEALS

Alle deals

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

Opel Corsa private lease: 3-deurs of 5-deurs

Opel private lease, zodat je de Corsa op een zo goedkoop mogelijke manier kunt rijden. Voor een vast bedrag per maand, zonder zorgen over bijkomende kosten. Vergelijk de beschikbare aanbiedingen bij de diverse leasemaatschappijen, waarmee je niet voor verrassingen komt te staan.

De Opel Corsa is er als 3-deurs of 5-deurs, waarmee je zelf kiest voor het model dat het best bij je past. Voorzien van diverse rijhulpsystemen en altijd verbonden, voor maximale connectiviteit in de auto. Bekijk de aanbiedingen voor Opel private lease en voorkom daarmee dat je spaargeld nodig hebt om een mooie nieuwe auto te kopen.

Het model dat jij zoekt

De Opel Corsa is er met 3 deuren of met 5 deuren. Voor een compact en sportief model, bijvoorbeeld goed geschikt voor in de stad. En een grotere uitvoering om je vrienden op te halen en samen mooie avonturen te gaan beleven.

De Opel Corsa heeft het allemaal te bieden, net als het geavanceerde Opel Eye. Een camerasysteem dat allerlei veiligheidssystemen mogelijk maakt. En dankzij Navi 4.0 maak je gebruik van maximale connectiviteit. Inclusief navigatie in de Opel Corsa, zodat je met de private lease aanbieding kiest voor een heel luxe model voorzien van alle gemakken die je zoekt.

Opel Corsa private lease aanbieding

Betaal op basis van Opel private lease een vaste scherpe prijs per maand, zonder vervelende bijkomende kosten. Voorkom onzichtbare kosten voor de afschrijving en maak je geen zorgen over de allrisk autoverzekering. Ook de wegenbelasting zit al bij het maandbedrag in, net als de kosten voor eventuele reparaties, het onderhoud en de banden.

Wij zetten de private lease aanbiedingen voor de Opel Corsa van de ANWB, YourLease, LeasePlan en bijvoorbeeld DirectLease voor je op een rij. Een goede en goedkope keuze, waarbij je jouw spaargeld niet nodig hebt om er meteen in weg te rijden.

Opel Corsa: goedkope lease

Enthousiast over Opel private lease, voor de Corsa of een van de andere mooie modellen van het merk? Je kunt online private lease vergelijken , zodat je daarvoor een zo scherp mogelijke prijs per maand betaalt. De goedkope keuze, vaak goedkoper dan wanneer je de auto bij de dealer koopt. Profiteer van een Opel Corsa private lease aanbieding, om er zonder spaargeld toch direct in weg te kunnen rijden.