Renault Captur private lease

Renault Captur private lease2021-03-22T17:05:12+01:00

Renault Captur

Private lease

Wij hebben de beste private lease aanbiedingen voor de Renault Captur zorgvuldig voor u verzameld en in een overzicht geplaatst. Door op meer info te klikken gaat u door naar de website van de aanbieder en vind u meer informatie en de voorwaarden over deze deal.

Bekijk alle deals
Bekijk alle deals

renault captur

VERGELIJK ALLE PRIVATE LEASE PRIJZEN VOOR DE RENAULT CAPTUR

Lease selectie - 2 Resultaten

Aanbieder

Type

Looptijd

KM per jaar

Prijs per maand

Meer info

0.9 energy TCE

24 mnd

10.000 km

€ 320

geen partner

0.9 benzine

24 mnd

12000 km

€ 369

geen partner
Pagina 1 van 1

ZIT JOUW DEAL ER NIET TUSSEN? BEKIJK AL ONZE DEALS

Alle deals

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

  Onafhankelijk advies

  100+ Aanbiedingen

  Laagste prijs garantie

   Bel gratis 085 13 03 438

Renault Captur private lease: direct wegrijden in een urban crossover

De Renault Captur is een heerlijke auto: de eerste echte urban cross-over van het merk. Een auto om van te dromen, die u dankzij Renault private lease bovendien op een voordelige en zorgeloze manier kunt rijden. Geen zorgen over eventuele bijkomende kosten, maar gewoon genieten van al het moois dat de auto te bieden heeft.

Wij zetten de Renault Captur private lease aanbiedingen voor u op een rij, zodat u daar online een keuze uit kunt maken. Of om de aanbiedingen te vergelijken met die voor andere merken en modellen. Om niets over het hoofd te zien en een goede keuze te maken. Voor een prachtige auto die u van A naar B brengt. En die er daarnaast voor zorgt dat het een feest wordt om er anderen mee op te halen of er zelf mee op pad te gaan.

Renault Captur private lease aanbieding

Op zoek naar de Renault Captur en gebruik maken van een private lease aanbieding? Op die manier betaalt u een vast bedrag per maand, waarvoor u de auto zorgeloos kunt rijden. Alvast inclusief de wegenbelasting en de autoverzekering. En heeft de auto onderhoud nodig of moet er een reparatie plaatsvinden? Geen probleem, ook dat is allemaal al inbegrepen bij het vaste bedrag per maand.

U hoeft zelf alleen nog maar te tanken, zodat u bij Renault private lease toch zelf de controle heeft over de uiteindelijke kosten per maand. Vergelijk de Renault Captur private lease aanbiedingen, zodat u goed weet waar u aan toe bent en u daar wellicht zo snel mogelijk in weg kunt rijden.

Stoere urban crossover: zorgeloos rijden

De keuze voor de Renault Captur is een uitstekende, die bovendien steeds meer mensen maken. Met unieke opties en in de kleur die u mooi vindt. Voor een urban cross-over van het merk. Wendbaar, dynamisch en tegelijkertijd uitermate elegant. Een aantal fijne eigenschappen, die gelden voor zowel de binnenkant als de buitenkant van de auto.

Renault biedt een geweldige rij-ervaring en biedt tal van mogelijkheden op het gebied van design, comfort en technologie. Een compleet uitgeruste auto, terwijl u de Captur dankzij private lease toch op een heel voordelige manier kunt rijden. Ontdek de mogelijkheden, op basis van een vast bedrag per maand.

Renault private lease

Zin in een nieuwe Renault Captur en daarvoor gebruik maken van private lease? Wij zetten de Renault Captur private lease aanbiedingen voor u op een rij, zodat u daarmee niets over het hoofd zal zien. U kunt online de aanbiedingen voor private lease vergelijken. Zowel voor de Captur als voor de andere modellen en merken die er beschikbaar zijn. Zorg voor het complete overzicht, over het vaste maandbedrag, de auto die u wilt rijden en houd zelf de controle over de kosten voor de brandstof6