Renault Clio private lease

Renault Clio private lease2018-07-24T15:46:27+00:00

 onafhankelijk advies

 1000+ aanbiedingen

100% Laagste prijs garantie

Bel gratis 085 40 00 181

Private lease Renault Clio aanbiedingen

Wij hebben de beste private lease aanbiedingen voor de Renault Clio zorgvuldig voor u verzameld en in een overzicht geplaatst.

Door op meer info te klikken gaat u door naar de website van de aanbieder en vind u meer informatie en de voorwaarden over deze deal.

Indicatie Renault Clio

renault clio private lease

Vergelijk alle private lease prijzen voor de Renault Clio

Lease selectie - 8 Resultaten

Aanbieder

Type

Looptijd

KM per jaar

Prijs per maand

Meer info

0.9tce life

60 mnd

10000 km

€ 314

Meer info

0.9tce LIMITED AIRCO+NAVI+PDC

60 mnd

5000 km

€ 304

Meer info

Renault Clio Energy Tce Eco Limited

60 mnd

10000000 km

€ 292

Meer info

Energy TCe Eco Zen (5d)

60 mnd

12000 km

€ 298

geen partner

Energy TCe 90 Eco Limited

60 mnd

10000 km

€ 335

geen partner

Estate 0.9 90 pk benzine

24 mnd

12000 km

€ 339

geen partner

60 mnd

10000000 km

€ 349

geen partner

Limited

48 mnd

10.000 km

€ 349.00

geen partner
Pagina 1 van 1

*indien er geen “meer info” button aanwezig is hebben we op dit moment nog geen samenwerking met de betreffende leasemaatschappij.

Renault Clio private lease: laat je verleiden

De Renault Clio is de best verkochte auto van 2017 en dat is niet voor niets. Een compacte auto met een aantal fijne pluspunten, die je dankzij private lease op een verrassend voordelige manier kunt rijden.

Voorkom vervelende verrassingen achteraf, dankzij een vast bedrag per maand. Profiteer van een Renault Clio private lease aanbieding, zodat je daarmee een goede keuze maakt. Om meteen weg te kunnen rijden in de auto die jij op het oog hebt. In jouw favoriete kleur en natuurlijk inclusief de verschillende veiligheidssystemen waar het merk om bekend staat.

Alles wat je nodig hebt

Met de Renault Clio beschik je over alles wat je nodig hebt. Om er zelf op uit te trekken of je vrienden uit te nodigen. Geniet van een uniek design, met vloeiende lijnen en het forse voorkomen. Een aantrekkelijke voorkant en een verleidelijke achterkant, terwijl de auto op een heel compacte manier in elkaar zit.

Andersom kun je in de Renault Clio rekenen op een rijke uitrusting met Hill Start Assist, ABS, Cruise Control en bijvoorbeeld LED Dagrijverlichting. Een zuinige en stille auto, dankzij de geavanceerde motoren die er beschikbaar zijn.

Renault private lease aanbieding

Met Renault private lease rijd je de Clio voor één vast bedrag per maand. Een goedkope keuze, door de aanbiedingen bij DirectLease, LeasePlan, YourLease en bijvoorbeeld de ANWB met elkaar te vergelijken. Voor private lease inclusief de kosten voor de afschrijving, de allrisk autoverzekering en de motorrijtuigenbelasting. Geen zorgen meer, en ook niet over de kosten voor reparaties, onderhoud en voor de banden. De zorgeloze keuze om er meteen in weg te rijden, zonder dat je voor de Renault Clio jouw spaargeld hoeft aan te spreken.

Renault Clio: goedkope lease

Goedkoop gebruik maken van een Renault Clio private lease aanbieding? Wij zetten ze voor je op een rij, zodat je die op je gemak met elkaar kunt vergelijken . De ideale keuze om niet te veel te betalen, meteen weg te kunnen rijden en het volledige overzicht te behouden. Met Renault private lease weet je precies waar je aan toe bent. En ben je veelal goedkoper uit dan wanneer je de auto met je eigen spaargeld zou kopen.