Opel_KARL_(13) private leaseDe Opel KARL staat op nummer 1  van de ranglijst meest populaire leaseauto’s van 2018. Het aantal geleasede auto’s in 2018 is ten opzichte van 2019 enorm gestegen. Het is duidelijk dat de optie private lease gewild is. Waarom kiest men massaal voor deze auto? Wat maakt de Opel KARL zo populair? Rijdt u zelf in deze bolide? Of wellicht overweegt u er eentje te leasen. In deze blog ontdekt u waarom velen voor u diezelfde keus hebben gemaakt.

Klein maar fijn, die Opel KARL

Specificaties: Uitvoering Opel Karl 1.0

Private lease top 3

Peugeot 108 volkswagen private lease 60 mnd / 5.000 km € 219 /mnd
Meer info
Volkswagen Polo ikrij.nl private lease 48 mnd / 10.000 km € 325 /mnd
Meer info
Toyota Aygo ikrij.nl private lease 60 mnd / 5.000 km € 199 /mnd
Meer info

Aantal deuren: 5
Inhoud bagageruimte: 215-1013 liter
Motorinhoud: 998 cc
Brandstof: benzine
Vermogen: 75 pk bij 6600 tpm
Topsnelheid: 170 km/u
Verbruik: 4,3 l/100 km
CO2-uitstoot: 99 g/km
Lease prijs: v.a. €194 per maand

De Volkswagen Up, de Hyundai i10 en de Peugeot 108, geen van deze auto’s was een match voor de klein maar fijne Opel Karl.

De 5-deurs KARL met 5 zitplaatsen is een uitblinker op het gebied van comfort, rijplezier en behendigheid. Bovendien biedt hij meer dan u van een auto in deze prijsklasse zou verwachten“.

Dit zijn 3 sterke punten van de Karl:

  • Bijzonder praktisch, met 5 deuren en 5 zitplaatsen
  • Geavanceerde assistentiesystemen
  • Toonaangevende integratie van uw smartphone

Bron: Opel

Bekijk de proefrit van Autoweek. Heeft u al een proefrit gemaakt?

Stadsauto’s doen het goed

Het is eigenlijk heel begrijpelijk dat een auto als de KARL populair is onder private lease rijders. Het is een stadsauto en die doen het momenteel erg goed op de private lease markt. Maar ook de Rock speelt natuurlijk een rol. Deze sportieve versie van de KARL is een snoepje op de weg.

Het geschatte aantal private leasecontracten lag eind vorig jaar op 150.000, een stijging van ruim 45 procent met het jaar ervoor. De Opel Karl was in 2018 de populairste private leaseauto, gevolgd door de Kia Picanto en de Toyota Aygo. Ook de rest van de top tien wordt gedomineerd door stadsauto’s“.

Bron: NU.nl

De enige motor waarmee de Karl leverbaar is doet zijn werk keurig op de achtergrond en voldoet prima in stedelijk gebied. Daarbuiten moet je al snel een versnelling terugschakelen en wat meer geduld hebben. Koop je er eentje, dan zet je daarmee geen ‘boodschappenkarl’ op de stoep, maar een bijzonder volwassen kleine auto die tot de top van zijn segment behoort“.

Bron: Autokopen.nl

Heeft u interesse in de Opel KARL private lease deals?

Heeft u interesse in de Opel KARL, of één van de andere auto’s die beschikbaar zijn via private lease? Dan gaan wij graag voor u op zoek naar een geschikte leasemaatschappij. Wij zijn u graag van dienst bij uw zoektocht naar de perfecte deal.

Vergelijk alle lease aanbiedingen snel en eenvoudig op Private lease vergelijken voor u een definitieve keuze maakt.

Private lease vergelijken is een onafhankelijke website welke u helpt bij het maken van de juiste lease keuzes. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste private lease deal.