Private lease de Opel Astra vanaf 345 euro per maand

De nieuwe Opel Astra moet Opel weer terug brengen naar de top in het middensegment. Een segment waarin de Astra decennia lang een begrip was, maar na twee minder populaire modellen heeft Opel flink marktaandeel verloren.

De Opel Astra is standaard uitgerust met veel luxe en verkrijgbaar in diverse versies. De instapversie is de selection gevolgd door de edition, business +. De topversie is de Innovation versie.

Private lease top 3

Peugeot 108 volkswagen private lease 60 mnd / 5.000 km € 219 /mnd
Meer info
Volkswagen Polo ikrij.nl private lease 48 mnd / 10.000 km € 325 /mnd
Meer info
Toyota Aygo ikrij.nl private lease 60 mnd / 5.000 km € 199 /mnd
Meer info

Nieuw design Opel Astra

Opel heeft ervoor gekozen om de Astra flink onderhanden te nemen. Hierdoor is de auto zichtbaar slanker en sportiever geworden. Onderhuids is de auto sterk op dieet geweest en is deze liefst 150 tot 200 kilo lichter dan zijn voorganger. De gewichtsbesparing komt het rijgedrag zeer ten goede.

De rijprestaties van de nieuwe Astra zijn erg goed en alle vakbladen zijn unaniem in hun oordeel: De nieuwe Astra behoort tot de beste in zijn klasse.

Private lease Opel Astra

De nieuwe Opel Astra is verkrijgbaar via private lease. Vanaf een maandbedrag van 345 euro lease je de basisversie van de Astra genaamd Edition, op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Kies je voor een Innovation of Business edition dan neemt het maandbedrag wel toe, maar krijg je meer luxe zoals een 8 inch navigatiescherm, luxe sportstoelen, parkeersensoren voor -en achter met camera.

De nieuwe Astra is de auto van 2016 in zijn segment

De Opel Astra krijgt veel positieve reacties van de pers. In diverse rijtesten scoort de Astra erg goed en wij testten de Opel Astra 1.6 CDTI versie met 136 PK. Een uitgebreid verslag lees je in de bijgevoegde link.

Goedkopeleaseauto.nl is erg te spreken over de nieuwe Astra. Met name het rijgedrag is erg goed te noemen. De auto is wat stugger geveerd, maar nooit oncomfortabel. Drempels en oneffenheden neemt de auto goed en hij stuurt messcherp.

Het navigatiescherm is makkelijk te bedienen en met 8 inch prettig van formaat. De snelheid en duidelijkheid van het systeem zijn erg goed. Mocht je overwegen om voor de innovatie LED verlichting te gaan, dan raden we je dit aan. De automatische verlichting is erg fijn op donkere wegen en past zichzelf automatisch aan waardoor een zee van licht ter beschikking is.