Car Technology Security Car Delivery Hand Car Deal private lease private lease vergelijken

Via: Max Pixel

In 2018 werd er massaal geleased door de Nederlandse autorijders. Sterker nog, leasen wordt alsmaar populairder en de groei lijkt niet te stoppen. Rijdt uw buurman of buurvrouw om het jaar in een blitse bolide op vier wielen? Dan is de kans groot dat deze auto geleased is. Maar welke automerken zijn populair onder (potentiële) leaserijders? Dit is de top 5 van meest geleasede automerken van 2018!

Private lease top 3

Peugeot 108 volkswagen private lease 60 mnd / 5.000 km € 219 /mnd
Meer info
Volkswagen Polo ikrij.nl private lease 48 mnd / 10.000 km € 325 /mnd
Meer info
Toyota Aygo ikrij.nl private lease 60 mnd / 5.000 km € 199 /mnd
Meer info

Meest populaire leaseauto’s van 2018

Dat leasen sterk in opmars is, merken de autoverkopers wel. Een belangrijk voordeel van private lease is dat u iedere maand hetzelfde vaste bedrag betaalt, wat uw kosten overzichtelijk maakt. Maar welke automerken zijn in 2018 het meest geleased?

1. Volkswagen

Volkswagen steekt ver boven de rest uit en is verreweg het meest geleasede, dus meest geliefde, private lease automerk. De Volkswagen Golf ziet u zeker vaak rijden? Maar ook de Volkswagen T-Roc doet het in 2018 zeer goed. Maar wij mogen natuurlijk de Volkswagen Up en Volkswagen Polo niet vergeten. De veelzijdigheid zorgt ervoor dat het een groot publiek aanspreekt. Rijdt u toevallig ook in een Volkswagen?

2. Renault

Ook Renault biedt volop keuze in private lease. Zo kunt u kiezen voor de Renault CAPTUR, Renault CLIO en Renault TWINGO. Renault mag echter niet stilzitten want de concurrent timmert zelf ook hard aan de weg.

3. Opel

De Opel Corsa en Opel KARL zijn in 2018 veel geleased. De verkoop stijgt zodanig dat de nummer 2 in de lijst, Renault, wel mag oppassen. Opel komt eraan!

4. Peugeot

Zeggen de Active, Blue Lion en Allure u wat? De Peugeot 2008 SUV lijnen kent u vast wel. Dit is een stijger in de private lease. Uiteraard blijven de Peugeot 108 en Peugeot 208 van het automerk Peugeot ook favoriet.

5. Škoda

Volg de Škoda rijder, nou inderdaad. Want die heeft ervoor gezorgd dat dit automerk in de top 5 meest geleasede automerken van 2018 terecht is gekomen. En hoe kan het ook anders met auto’s zoals de Škoda Octavia.

De beste private lease deals verzameld op 1 website

Of u nu klein of groot wilt, SUV of stationwagen. Tegenwoordig is er veel mogelijk via private lease. De kleinere modellen zijn erg in trek maar ook grote gezinnen zouden kunnen leasen. Voor ieder wat wils dus. Niet alleen het formaat van de auto telt mee, ook de mogelijkheid tot vervangend vervoer, de kleur, de loopduur van het leasecontract. U hoeft slechts te vergelijken en zelf te kiezen. Eenvoudig, of niet?

Heeft u interesse in de Volkswagen T-Roc, of één van de andere bovenstaande auto’s die beschikbaar zijn via private lease? Dan gaan wij graag voor u op zoek naar een geschikte leasemaatschappij. Wij zijn u graag van dienst bij uw zoektocht naar de perfecte deal.

Vergelijk alle lease aanbiedingen snel en eenvoudig op Private lease vergelijken voor u een definitieve keuze maakt.

Bron: Autoblog