Private lease de Tesla Model 3

De nieuwe Tesla Model 3 moet nog geïntroduceerd worden, maar de belangstelling wereldwijd is gigantisch. In slechts enkele dagen liep het aantal voorinschrijvingen voor deze super auto al op tot ruim 300.000 stuks. De Model 3 is daarmee de meest populaire elektrische auto ooit.

Vanaf begin 2019 is de Tesla model 3 eindelijk leverbaar.

Beste private lease deals

Type: Standaard range

Looptijd: 60 mnd

KM per jaar: 10.000

€ 564

bekijk deal

Type: Standard range

Looptijd: 60 mnd

KM per jaar: 10.000

€ 670

bekijk deal

De Tesla model 3 is betaalbaar en heeft zeer goede specificaties. Voor een prijs van ongeveer 35.000 euro wordt het model in Nederland leverbaar. Daarvoor krijg je een kwalitatief hoogwaardige auto, met uitstekende prestaties. Een indrukwekkende sprint van 0-100 in 6 seconden en 350 kilometer rijplezier op een volle accu.

Met Private lease kan je de nieuwe Tesla Model 3 als particulier erg voordelig rijden. Voor slecht 499 euro per maand beschik je straks over deze super auto. Private lease Tesla Model 3 en vraag voordelig een offerte aan door op de link te klikken.

bekijk alle deals

Voordelen Tesla model 3 private lease

Prive auto lease biedt vele voordelen. Zo bepaal je zelf de looptijd van de het contract en hoef je niet even 35.000 euro op tafel te leggen. Je rijdt een splinternieuwe auto voor een vast maandbedrag en loopt geen risico’s zoals afschrijving en schades.

In het maandbedrag zijn de volgende zaken opgenomen:

 • Vooraf bepaald aantal kilometers
 • Onderhoud, service en garantie
 • Reparaties
 • Wegenbelasting
 • Verzekering
 • Afschrijving

Private lease Tesla Model 3 voor een periode van minimaal 2 jaar. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan en bekijk welke mogelijkheden u heeft.

Tesla Model 3 private lease

Tesla Model 3: wat is het bereik van de verschillende modellen?

Enthousiast over de Tesla Model 3? Het is met private lease een prachtige auto om te rijden. Sterker nog, het is de auto van de toekomst die laat zien welke kant het allemaal op zal gaan. Met voorlopig twee verschillende modellen, die beiden goed zijn voor een bereik van meer dan 500 kilometer.

Tesla heeft met de Model S en de Model X laten zien dat het dé specialist is in elektrische auto’s. De Model 3 krijgt een lager prijskaartje, maar blijft een dure auto om in één keer af te rekenen. Private lease voor een Tesla Model 3 is dan een interessant alternatief. Om meteen weg te rijden, die altijd in een paar seconden van 0 naar 100 kilometer per uur kan accelereren.

AWD Dual Motor: 0 tot 100 in 3,5 seconden

De Tesla Model 3 maakt met alle modellen gebruik van een All-Wheel-Drive (AWD) Dual Motor. De motoren drijven zowel de voorwielen als de achterwielen aan, waardoor de auto veel tractie heeft en een geweldig vermogen over kan brengen via de wielen.

Voor de sprint van 0 naar 100 kilometer per uur heeft de Tesla Model 3 maar 3,5 seconden nodig. Tijden die we kennen van de Model S en de Model X, maar die eigenlijk alleen zijn voorbehouden aan de snelste sportwagens met een verbrandingsmotor. Het laat zien dat de elektrische auto onze toekomst zal veranderen, iets waar Tesla nu alvast mee bezig is.

Tesla 3 modellen: tot 560 kilometer bereik

Benieuwd naar de Tesla Model 3 modellen die er beschikbaar zijn? Je hebt de keuze uit twee varianten:

 • Long Range-batterij
 • Performance-uitvoering

Met een Long Range-batterij is de Model 3 goed voor 560 kilometer bereik, volgens de WLTP. Dat is de nieuwe meetmethode, die meer realistisch is dan de vorige standaard. Het laat goed zien dat de Tesla verder gaat waar andere elektrische auto’s ophouden, omdat ze niet meer bereik kunnen aanbieden.

Het bereik met de Performance-uitvoering is met 530 kilometer net iets kleiner. Daar staat wel tegenover dat de auto in dat geval in de genoemde 3,5 seconden kan accelereren naar 100 kilometer per uur (4,8 seconden bij de Long Range-batterij). Bovendien verhoogt het de topsnelheid naar 250 kilometer per uur, in plaats van de standaard 233 kilometer per uur.

Tesla Model 3 met private lease

Een mooie Tesla Model 3 rijden, maar daar niet in één keer het volledige bedrag voor overmaken of niet genoeg tijd gehad om daar voor te sparen? Geen probleem, je kunt online de aanbiedingen voor private lease vergelijken (privateleasevergelijken.nl). Ontdek op die manier hoe je de Tesla Model 3 met z’n grote bereik kunt rijden, of hoe je de auto in de Performance-uitvoering kunt rijden. Prachtige modellen met uitstekende specificaties, die de toekomst van het autorijden vorm zullen gaan geven.

Als u op zoek bent naar een nieuwe auto en overweegt om een Tesla Model 3 te leasen, dan is private lease wellicht iets voor u. Private lease is een populaire manier om een nieuwe auto te rijden zonder dat u daarvoor een grote investering hoeft te doen. In dit artikel bespreken we de voordelen van het private leasen van een Tesla Model 3 en waar u op moet letten bij het vergelijken van aanbiedingen.

Voordelen van het Private Leasen van een Tesla Model 3

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het private leasen van een Tesla Model 3, waaronder:

 1. Duurzaamheid: De Tesla Model 3 is een elektrische auto en daardoor een duurzame keuze. U rijdt niet alleen in een mooie auto, maar draagt ook bij aan een beter milieu.
 2. Lagere kosten: Bij private lease betaalt u maandelijks een vast bedrag, inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en zijn er geen onverwachte kosten.
 3. Geen investering: Bij private lease hoeft u geen grote investering te doen om een nieuwe auto te rijden. U betaalt alleen een vast bedrag per maand.
 4. Geen zorgen over onderhoud: Het onderhoud van de auto wordt geregeld door de leasemaatschappij, waardoor u geen zorgen hoeft te maken over eventuele reparaties of onderhoudskosten.
 5. Luxe uitstraling: De Tesla Model 3 heeft een luxe uitstraling en is een echte eyecatcher op de weg.

Waar Moet U Op Letten Bij Het Private Leasen Van Een Tesla Model 3?

Bij het private leasen van een Tesla Model 3 zijn er enkele belangrijke factoren waar u op moet letten. Hieronder vindt u een aantal tips:

 1. Looptijd: Let op de looptijd van het contract en de voorwaarden voor het opzeggen van het contract. Sommige aanbieders bieden flexibele contracten aan, terwijl andere aanbieders vasthouden aan een langere looptijd.
 2. Kilometerbundel: Bekijk goed de kilometerbundel die bij het contract hoort. Bij sommige aanbieders kunt u extra kilometers bijboeken, terwijl bij andere aanbieders dit niet mogelijk is.
 3. Verzekering: Controleer of de verzekering bij het private lease contract is inbegrepen. Bij sommige aanbieders moet u zelf nog een verzekering afsluiten.
 4. Extra’s: Bekijk welke extra’s er bij het contract zijn inbegrepen, zoals winterbanden of een all-risk verzekering.
 5. Kosten: Bekijk goed de totale kosten van het contract, inclusief eventuele extra kosten. Vergelijk de verschillende aanbiedingen om de beste deal te vinden.

Waar Kan Ik Aanbiedingen Voor Het Private Leasen Van Een Tesla Model 3 Vergelijken?

Er zijn verschillende websites waar u aanbiedingen voor het private leasen van een Tesla Model 3 kunt vergelijken. Enkele populaire vergelijkingswebsites zijn:

 1. LeasePlan
 2. Athlon
 3. Justlease
 4. Privatelease.com

Op deze websites kunt u verschillende aanbiedingen vergelijken en filteren op bijvoorbeeld looptijd en kilometerbundel. Zo kunt u gemakkelijk de aanbieding vinden die het beste bij uw wensen en budget past.

FAQs Tesla model 3 private lease

 1. Kan ik een Tesla Model 3 leasen als particulier?

Ja, u kunt als particulier een Tesla Model 3 leasen via private lease. Dit is een populaire manier om een nieuwe auto te rijden zonder dat u daarvoor een grote investering hoeft te doen.

 1. Moet ik bij private lease zelf nog een verzekering afsluiten?

Bij de meeste aanbieders is de verzekering bij het private lease contract inbegrepen. Het is echter altijd verstandig om de voorwaarden van het contract goed te bekijken om te weten wat er wel en niet is inbegrepen.

 1. Zijn er extra kosten verbonden aan private lease van een Tesla Model 3?

Bij private lease betaalt u maandelijks een vast bedrag, inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Er kunnen echter wel extra kosten verbonden zijn aan bijvoorbeeld het bijboeken van extra kilometers of het afsluiten van een all-risk verzekering.

 1. Kan ik mijn contract voor private lease van een Tesla Model 3 tussentijds opzeggen?

Dit hangt af van de voorwaarden van het contract. Sommige aanbieders bieden flexibele contracten aan waarbij u het contract tussentijds kunt opzeggen, terwijl andere aanbieders vasthouden aan een langere looptijd en geen tussentijdse opzegging toestaan.

Conclusie

Het private leasen van een Tesla Model 3 heeft verschillende voordelen, zoals lagere kosten en duurzaamheid. Bij het vergelijken van aanbiedingen is het belangrijk om te letten op de looptijd, kilometerbundel en de totale kosten van het contract. Door verschillende aanbiedingen te vergelijken kunt u gemakkelijk de beste deal vinden die past bij uw wensen en budget.