Lease de Tesla Model 3

Lease de Tesla Model 3

Private lease de nieuwe Tesla Model 3

De nieuwe Tesla Model 3 moet nog geïntroduceerd worden, maar de belangstelling wereldwijd is gigantisch. In slechts enkele dagen liep het aantal voorinschrijvingen voor deze super auto al op tot ruim 300.000 stuks. De Model 3 is daarmee de meest populaire elektrische auto ooit.

Vanaf begin 2019 is de Tesla model 3 eindelijk leverbaar.

PRIJZEN ZAKELIJK
PRIJZEN PARTICULIER

Een aanbod ontvangen zodra de Tesla Model 3 leverbaar is

Vul onderstaande formulier in:

De Tesla model 3 is betaalbaar en heeft zeer goede specificaties. Voor een prijs van ongeveer 35.000 euro wordt het model in Nederland leverbaar. Daarvoor krijg je een kwalitatief hoogwaardige auto, met uitstekende prestaties. Een indrukwekkende sprint van 0-100 in 6 seconden en 350 kilometer rijplezier op een volle accu.

Met Private lease kan je de nieuwe Tesla Model 3 als particulier erg voordelig rijden. Voor slecht 499 euro per maand beschik je straks over deze super auto. Private lease Tesla Model 3 en vraag voordelig een offerte aan door op de link te klikken.

Helaas is er nog geen private lease aanbieder.

Voordelen Tesla model 3 private lease

Prive auto lease biedt vele voordelen. Zo bepaal je zelf de looptijd van de het contract en hoef je niet even 35.000 euro op tafel te leggen. Je rijdt een splinternieuwe auto voor een vast maandbedrag en loopt geen risico’s zoals afschrijving en schades.

In het maandbedrag zijn de volgende zaken opgenomen:

  • Vooraf bepaald aantal kilometers
  • Onderhoud, service en garantie
  • Reparaties
  • Wegenbelasting
  • Verzekering
  • Afschrijving

Private lease Tesla Model 3 voor een periode van minimaal 2 jaar. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan en bekijk welke mogelijkheden u heeft.

Tesla Model 3 private lease

2019-01-21T15:45:50+00:00